Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t pain Songtekst: up & down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t pain - up & down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up & down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t pain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t pain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up & down .

Origineel

Oh, Nappy Boy. Huh huh uh uh, huh uh uh huh. Huh huh uh uh, huh uh uh yeah. Huh huh uh uh uh,huh yeah. Huh huh uh uh uh uh huh. Let's go. What you want?(you want) What you need?. (I got it) Ooh baby (I got it for you girl). Get in my jump (my jump), here's the key. (let you drive it) Oh baby. I'm from the FLA, what you say about that? (oh baby, oh girl). I don't know where you stay. But I know where you bout to be at (Oh baby). Chorus:. Girl you got me going up (up), down (down). A night out on the town with you (Oh baby). And I don't give a f**k whose around (around). Or if these people know what we do? (Oh baby). Girl it's gotta be you (you), me (me). Ecstasy, fantasy when we roll. Late night creep (creep), deep in the sheets (sheets). Making body heat, girl you know. What you got? (got) I wanna see. (Slow wind it) Oh baby (imma get behind it for you girl). You know you hot (you hot) but not hot as me. (On fire) No way. But I still wanna take you home, wanna make you moan. Wanna make you feel so good, oh baby (oh baby). I don't know where you stay. But I'm about to take you to my hood, oh baby. Chorus:. You got me going up (up), down (down). A night out on the town with you (Oh baby). And I don't give a f**k whose around (around). Or if these people know what we do? (Oh baby). Girl it's gotta be you (you), me (me). Ecstasy, fantasy when we roll. Late night creep (creep), deep in the sheets (sheets). Making body heat, girl you know. by: PB

 

Vertaling

Oh, Nappy Boy. Huh huh uh uh, huh uh uh huh. Huh huh uh uh, huh uh uh yeah. Huh huh uh uh, huh yeah. Huh huh uh uh uh huh. Laten we gaan. Wat wil je? Wat heb je nodig? (I got it) Ooh baby (I got it for you girl). Stap in mijn auto (mijn auto), hier is de sleutel. (laat je rijden) Oh baby. Ik ben van de FLA, wat zeg je daarvan? (oh baby, oh meisje). Ik weet niet waar je verblijft. But I know where you bout to be at (Oh baby). Chorus:. Girl you got me going up (up), down (down). A night out on the town with you (Oh baby). And I don't give a f**k whose around (around). Of als deze mensen weten wat we doen? (Oh baby). Girl it's gotta be you (you), me (me). Ecstasy, fantasy when we roll. Late night creep (kruip), diep in de lakens (lakens). Making body heat, girl you know. Wat heb je? (got) I wanna see. (slow wind it) Oh baby (imma get behind it for you girl). You know you hot (you hot) but not hot as me. (On fire) No way. Maar ik wil je nog steeds mee naar huis nemen, ik wil je laten kreunen. Ik wil je zo goed laten voelen, oh baby (oh baby). Ik weet niet waar je blijft. Maar ik sta op het punt om je mee te nemen naar mijn kap, oh baby. Chorus:. You got me going up (up), down (down). A night out on the town with you (Oh baby). And I don't give a f**k whose around (around). Of als deze mensen weten wat we doen? (Oh baby). Girl it's gotta be you (you), me (me). Ecstasy, fantasy when we roll. Late night creep (griezel), diep in de lakens (lakens). Making body heat, girl you know. by: PB