Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t pain Songtekst: you copying me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t pain - you copying me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you copying me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t pain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t pain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you copying me .

Origineel

Here's a little story that I got to tell. About a young mother fucker that went through hell. He started up in tallahassee florida. Hoping that somebody would save him from the border. He started making beats for the local stacking bread. And joined up with a click called the nappy headz. The money came slow but the hate came quick. Talking behind his back like pain ain't shit. He was going out of town just to put it on stage. Blind to the fact that he wouldn't get layed. Slept in car, clothes in the backseat. 20 dollars to get them hoes in the back seat. Got tired of that then he set some goals. Hoping that his rap shit would get him to the get-to-go. Never thinking what he bout to be. Then 6 years later everybody copying me. You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. One fateful day he said fuck it. Hoped in the chevrolet bucket. Then he went to micky d's got a application. No worry to just to where this rap. Will take him so he gave up took the paper home. 4 dollars in an hour that's pay for hoe. But he ain't to grown. So he got no bills no car just enough to make it home. Then ring ring on a mobile phone area code say 404. Oh yo this akon what up nigga man,. The shit sounds good. Shut up nigga. . Click!. Just leave me the fuck alone. And somebody better quit playing on my fucking phone. And then he said na this. What i am about to do have everybody copy you you see me na?. You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. 2 10's in the bucket man fuck. It I'm taking my black ass to the atl. And I'm a make it there in 3 in a half hours. Even if i gotta go through hell. Na i can't tell if this is the kind of choice i should be making all by myself. But i am gonna commit suicide. If i see another untalented nigga on the best buy shelf. Well hooked up with akon and bobocar sat down. At a pizza palor its kinda hard try to explain who you are. When you showed up getting off the marter. So i show the niggas a couple of dvd's cds some of the shit i did on tv. Cause i suked at basketball but this is way better after all. See me now nigga. You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?. What? You copy me?

 

Vertaling

Hier is een verhaaltje dat ik te vertellen heb. Over een jonge klootzak die door een hel ging. Hij begon in Tallahassee Florida. Hopend dat iemand hem zou redden van de grens. Hij begon beats te maken voor de lokale stapel brood. En sloot zich aan bij een groep genaamd de nappy headz. Het geld kwam traag maar de haat kwam snel. Praten achter zijn rug alsof pijn geen shit is. Hij ging de stad uit alleen maar om het op het podium te zetten. Blind voor het feit dat hij niet geneukt zou worden. Sliep in de auto, kleren op de achterbank. 20 dollar om die hoeren op de achterbank te krijgen. Werd dat beu, toen stelde hij doelen. Hopend dat zijn rap hem naar de uitgang zou brengen. Nooit denkend aan wat hij wilde worden. En 6 jaar later doet iedereen me na. Doe je me na? Wat? Je doet me na? Wat? Je doet me na? Wat? Je doet me na? Wat? Je doet me na? Op een noodlottige dag zei hij fuck it. Hij sprong in de Chevrolet bak. Toen ging hij naar Micky D's kreeg een aanvraag. Geen zorgen om waar deze rap. Dus hij gaf het op en nam het papier mee naar huis. 4 dollar in een uur, dat is het loon voor een schoffel. Maar hij is niet te groot. Dus hij heeft geen rekeningen geen auto net genoeg om thuis te komen. Dan belt een mobiele telefoon met het netnummer 404. Oh yo dit is Akon hoe gaat het nigga man,. Die shit klinkt goed. Hou je kop, nikker. Klik. Laat me verdomme met rust. En iemand kan beter stoppen met spelen op mijn telefoon. En toen zei hij na dit. Wat ik ga doen laat iedereen jou kopiëren, zie je me? Hoor je me? Wat? Hoor je me? Wat? Je doet me na? Wat? Je doet me na? Wat? Je doet me na? 2 10's in de emmer man fuck. Ik neem mijn zwarte kont mee naar de atl. En ik ben er binnen drie en een half uur. Zelfs als ik door een hel moet gaan. Ik weet niet of dit de keuze is die ik helemaal alleen moet maken. Maar ik ga zelfmoord plegen. Als ik nog een ongetalenteerde neger zie op de beste koop plank. We hebben ons aangesloten bij Akon en Bobocar en zijn gaan zitten. Bij een pizza restaurant is het nogal moeilijk om uit te leggen wie je bent. Als je uit de marter komt. Dus ik liet de negers een paar dvd's en cd's zien van wat ik op tv heb gedaan. Want ik was goed in basketbal, maar dit is toch veel beter. Zie me nu nigga. Doe je me na? Wat? Heb je me gekopieerd? Wat? Doe je me na? Wat? Heb je me gekopieerd? Wat? Heb je me gekopieerd?