Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t. rex Songtekst: my little baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t. rex - my little baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my little baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t. rex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t. rex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my little baby .

Origineel

Where did you go my little baby Where did you go my little baby Where did you go my little baby From here, from here Walking down the streets like a mad hatter Lunacy's back but does it really matter Watch out my man, my lady's coming back to me If your sting was like a bee Would you die only for me If you go across the sea Would you come back to me Deception dissolves like a mind rainbow Sunset was dumped dark inside my bedroom Barracuda blue, won't you give my baby to me If you go across the sea Would you come back to me If your sting was like a bee Would you die only for me Where did you go my little baby

 

Vertaling

Waar ging je heen mijn kleine baby Waar ging je heen, mijn kleine baby Waar ben je heengegaan, mijn kleine baby Van hier, van hier Wandelend door de straten als een gekke hoedenmaker Lunacy's back but does it really matter Kijk uit mijn man, mijn dame komt terug naar mij Als jouw angel als een bij was Zou je alleen voor mij sterven Als je de zee oversteekt Zou je dan naar me terugkomen Bedrog lost op als een regenboog van gedachten Zonsondergang werd donker gedumpt in mijn slaapkamer Barracuda blauw, wil je mijn baby niet aan mij geven Als je de zee oversteekt Zou je naar me terugkomen Als je steek was als een bij Zou je alleen voor mij sterven Waar ben je heen gegaan, mijn kleine baby