Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: t3r elemento Songtekst: mi religión

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: t3r elemento - mi religión ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mi religión? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van t3r elemento! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van t3r elemento en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mi religión .

Origineel

[Letra de "Mi Religión"] [Verso 1] De pura Kush para darle un jalón Y lo peor del caso, fue que me gusto Y ahora no quiero bajar Siempre grifo me verán Soy el morro que a los 14 años en la mafia se enredó Coroné mi primer jale y me soltaron pa' llenarles un camión Y empecé meterle goles a los gringos Del gobierno paso desapercibido Todo esta controladito Me la vivo siempre al tiro y tranquilón La frontera de Tijuana muevo yo Por San Diego y Culiacán Muy seguido me verán No hay manera en que se caiga el flete, se los puedo asegurar Los paquetes lleva en claro Ni los perros van a poder olfatear Fui ganándome respeto entre la gente Los que no daban un 1 peso ahora dan 20 Como hay raza corriente [Instrumental] [Verso 2] Al ritmo de trap se me antoja quemar Me acelera el pulso y la velocidad La corta no ha de faltar Dame Kush para rolar Un cigarrito por las mañanas para empezar a chambear Me acompañan los secretos Mi Santuana que nunca me deja atrás Varios atentados tuve en la vida Por que tengo el vicio blanco de la envidia Si miran que vas pa'riba Se mira la suela roja al caminar Me critican por envidia nada más Se quieren alivianar Sin tener que trabajar Me pierdo en el viento y el avión no lo he querido aterrizar Se me entume hasta la cara con el humo cuando la empiezo a calar Es mi religión andar bien marihuano Los problemas, las envidias al carajo No me quiten, me relajo

 

Vertaling

[Lyrics van "My Religion"] [Vers 1] Van pure Kush om het een ruk te geven En het ergste eraan was, dat ik het leuk vond En nu wil ik niet naar beneden komen Je zult me altijd op de tap zien Ik ben de man die toen ik 14 jaar oud was in de maffia verstrikt raakte Ik kroonde mijn eerste jale en ze lieten me los om een vrachtwagen voor hen te vullen En ik begon doelpunten te maken voor de gringos En de onopgemerkte regering Alles is onder controle Ik ben altijd op de vlucht en ik ben altijd kalm Ik verplaats de grens van Tijuana Ik ben in San Diego en Culiacan Je zult me vaak zien Er is geen manier dat de vracht zal vallen, dat kan ik je verzekeren De pakjes zijn in de open Zelfs de honden zullen niet in staat zijn om te snuffelen Ik kreeg steeds meer respect van de mensen Degenen die geen peso wilden geven, geven nu 20 Alsof er een gemeenschappelijk ras is [Instrumental] [Vers 2] Op het ritme van de val heb ik zin om te branden Mijn hartslag en snelheid gaan tekeer De korte is niet te missen Geef me Kush om te rollen Een beetje rook 's morgens om te beginnen werken Ik heb geheimen om me gezelschap te houden Mijn Santuana die me nooit achterlaat Ik heb verschillende aanslagen op mijn leven gehad Omdat ik de witte ondeugd van afgunst heb Als ze zien dat je pa'riba gaat Ik ben een man met een rode zool als ik loop Ze bekritiseren me voor afgunst niets meer Ze willen ontlast worden Zonder te hoeven werken Ik verdwaal in de wind en ik wil het vliegtuig niet landen Ik krijg een verdoofd gezicht van de rook als ik hem begin op te pompen Het is mijn religie om gestenigd te worden uit mijn geest Ik ben een man die het niet rustig aan kan doen Neem me niet af, ik ontspan