Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taio cruz Songtekst: fast car

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taio cruz - fast car ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fast car? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taio cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taio cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fast car .

Origineel

I'm in a battle with my heartbeat. The more I struggle the more I get deep. I go full throttle down the dark streets. And there is trouble ahead I can't weak. It's like I'm running through a red light. Girl you know you make me weak. I should be hittin' all the brake lights. Hold up, hold up oh. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. It isn't like me to get caught up. But when you running you're never quite free. I really wasn't meant to find love. But now you found me and got me all weak. It's like I'm running through a red light. Girl you know you make me weak. I should be hittin' all the brake lights. Hold up, hold up oh. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. I'll drive you like a fast car. I'm in a battle with my heartbeat. The more I struggle the more I get deep. I go full throttle down the dark streets. And there is trouble ahead I can't weak. I can't weak I can't weak. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. Girl you really turn me on, on, on, on. You know you make my engine run, run, run, run. And there's no turning back us. We've gone too far. I'll drive you like a fast car. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. I'll drive you like a fast car

 

Vertaling

Ik ben in een gevecht met mijn hartslag. Hoe meer ik vecht, hoe dieper ik ga. Ik ga vol gas door de donkere straten. En er liggen problemen voor me die ik niet kan verzwakken. Het is alsof ik door een rood licht ren. Meisje, je weet dat je me zwak maakt. Ik zou alle remlichten moeten raken. Wacht even, wacht even oh. Meisje je zet me echt op, op, op, op. Je weet dat je maakt mijn motor lopen, lopen, lopen, lopen. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Meisje je zet me echt op, op, op, op. Je weet dat je mijn motor laat draaien, draaien, draaien, draaien. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Het is niets voor mij om me te laten inhalen. Maar als je rent ben je nooit helemaal vrij. Ik was niet voorbestemd om liefde te vinden. Maar nu heb je me gevonden en me helemaal zwak gemaakt. Het is alsof ik door een rood licht ren. Meisje, je weet dat je me zwak maakt. Ik zou op alle remlichten moeten rijden. Wacht even, wacht even oh. Meid je zet me echt aan, aan, aan, aan. Je weet dat je maakt mijn motor lopen, lopen, lopen, lopen. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Meisje je zet me echt op, op, op, op. Je weet dat je mijn motor laat draaien, draaien, draaien, draaien. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ik zal met je rijden als een snelle auto. Ik ben in een gevecht met mijn hartslag. Hoe meer ik strijd hoe meer ik diep ga. Ik ga vol gas door de donkere straten. En er is narigheid op komst ik kan niet zwak zijn. Ik kan niet zwak zijn, ik kan niet zwak zijn. Girl you really turn me on, on, on, on. Je weet dat je mijn motor laat draaien, draaien, draaien, draaien. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Girl you really turn me on, on, on, on. Je weet dat je mijn motor laat draaien, draaien, draaien, draaien. En er is geen weg terug voor ons. We zijn te ver gegaan. Ik zal je rijden als een snelle auto. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ohhh-uuooh Ohhh-uuooh. Ik rij met je als een snelle auto