Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taio cruz Songtekst: little bad girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taio cruz - little bad girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little bad girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taio cruz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taio cruz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little bad girl .

Origineel

Oh yeah,. They tell me I'm a bad boy. All the ladies look at me and act coy. I just like to put my hands up in the air. I want bad girl dancing over there. Look at her go on the dancefloor. She's amazing on the dancefloor. When she moves, girl I want more. Keep it going girl, like I got an encore. She got me saying:. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, go little bad girl. Oh yeah,. They tell me I'm a bad boy. All the ladys look at me and act coy. I just like to put my hands up in the air. I want bad girl dancing over there. Shaking her ass from the left to the right. Moving it round just the way that I like. I wanna see her move like a movie on flight. She got it how I want it and I want it all night. Look at her go on the dancefloor. She's amazing on the dancefloor. When she moves god I want more. Keep it going girl, I got a known call. She got me saying:. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, go little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, go little bad girl. Let's go!. She got my heart jumping' and my adrenaline. poppin' and gunnin' like anybody ever seen. As a matter of fact I've seen this woman all up in my dream. Whippin', and flippin', stackin' and slappin'. I'm attacking after she back it up and make it drop. After I met her I tell her David Guetta is on the track baby. girl don't stop. Keep it going, you never know when somebody gonna throw a couple dollar. Got a pocket full of hundred dollar bills. Ludacris, "MR. Make a Woman Holla" Sing. And every night on the floor puttin' on a show. Everybody in the club, here's a little something you should know!. Look at her go on the dancefloor. She's amazing on the dancefloor. When she moves god I want more. Keep it going girl, I got a known call. She got me saying:. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, go little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, little bad girl. Go little bad girl, go little bad girl

 

Vertaling

Oh ja,... Ze vertellen me dat ik een slechte jongen ben. Alle dames kijken naar me en doen verlegen. Ik hou er gewoon van om mijn handen in de lucht te steken. Ik wil een stoute meid die daar danst. Kijk haar gaan op de dansvloer. Ze is geweldig op de dansvloer. Als ze beweegt, meisje, wil ik meer. Ga zo door meid, alsof ik een toegift krijg. Ze laat me zeggen:. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, ga kleine stoute meid. Oh ja,... Ze zeggen me dat ik een stoute jongen ben. Alle meiden kijken naar me en doen verlegen. Ik hou er gewoon van om mijn handen in de lucht te steken. Ik wil een stoute meid die daar danst. Schuddend met haar kont van links naar rechts. Ze beweegt zoals ik dat wil. Ik wil haar zien bewegen als een film tijdens de vlucht. Ze heeft het zoals ik het wil en ik wil het de hele nacht. Kijk haar gaan op de dansvloer. Ze is geweldig op de dansvloer. Als ze beweegt, wil ik meer. Ga zo door meid, ik heb een bekend telefoontje. Ze liet me zeggen:. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, ga kleine stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Ga kleine stoute meid, ga kleine stoute meid. Laten we gaan! Ze liet mijn hart sneller slaan en mijn adrenaline sneller en sneller stromen dan iemand ooit heeft gezien. Ik heb deze vrouw zelfs gezien in mijn droom. Kloppend, en flippend, stapelend en slaand. Ik val aan nadat zij het terugdraait en het laat vallen. Nadat ik haar ontmoet heb, vertel ik haar dat David Guetta op de track is baby. girl don't stop. Keep it going, you never know when somebody gonna throw a couple dollar. Ik heb een zak vol met honderd dollar biljetten. Ludacris, "MR. Make a Woman Holla" Sing. En elke avond op de vloer een show opvoeren. Iedereen in de club, hier is een kleinigheidje dat je moet weten!. Kijk haar gaan op de dansvloer. Ze is geweldig op de dansvloer. Als ze beweegt, wil ik meer. Ga zo door meid, ik heb een bekend telefoontje gekregen. Ze liet me zeggen:. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, kleine stoute meid. Ga kleine stoute meid, ga kleine stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Stoute meid, stoute meid. Ga kleine stoute meid, ga kleine stoute meid