Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taka Songtekst: Dreaming Alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taka - Dreaming Alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dreaming Alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dreaming Alone .

Origineel

The story starts laying in the dark with someone new I’m feeling tired from all the time I spent on you But I know I’m strong from all the trouble I’ve been through The story starts where the story falls apart with you Don’t lie, bright eyes Is it me that you see when you fall asleep? 'Cause I know it’s you I dream about every night Giving me a feeling like Love in the summer Way I’ve never felt with another Don’t lie, bright eyes Is it me that you see? Tell me I’m not dreaming alone The story starts lying in the dark broken and bruised I count the scars left in my heart from losing you And I was wrong but let’s be honest you were too I miss the part where I was falling hard for you So don’t lie, bright eyes Is it me that you see when you fall asleep? 'Cause I know it’s you I dream about every night Giving me this feeling like Love in the summer Way I’ve never felt with another Don’t lie, bright eyes Is it me that you see? Tell me I’m not dreaming alone I can’t take back the things I said And I won’t say that I regret Any day that I was yours Don’t lie, bright eyes I know it’s me that you see when you fall asleep And you know it’s you I dream about every night Giving me this feeling like Love in the summer Way I’ve never felt with any other  Don’t lie, bright eyes It’ll always be you and me, so why are we dreaming alone? It’ll always be you and me, so why are we dreaming alone?

 

Vertaling

Het verhaal begint in het donker met iemand nieuw Ik voel me moe van de tijd dat ik je heb doorgebracht Maar ik weet dat ik sterk ben van alle problemen die ik door heb gehad Het verhaal begint waar het verhaal van elkaar afvalt Niet liegen, lichte ogen Is het mij dat je ziet als je in slaap valt? Omdat ik weet dat het jou is, droom ik over elke avond Geef me een gevoel zoals Liefde in de zomer Manier die ik nooit met een ander heb gevoeld Niet liegen, lichte ogen Is het mij dat je ziet? Zeg me dat ik niet alleen droom Het verhaal begint te liggen in het donker gebroken en gekneusd Ik tel de littekens die in mijn hart zijn gelaten, om je te verliezen En ik had het fout, maar laten we eerlijk zijn dat je ook was Ik mis het deel waar ik hard voor je was Dus lieg niet, lichte ogen Is het mij dat je ziet als je in slaap valt? Omdat ik weet dat het jou is, droom ik over elke avond Dit geeft me dit gevoel Liefde in de zomer Manier die ik nooit met een ander heb gevoeld Niet liegen, lichte ogen Is het mij dat je ziet? Zeg me dat ik niet alleen droom Ik kan de dingen die ik zei niet terugnemen En ik zal niet zeggen dat ik spijt Elke dag dat ik van jou was Niet liegen, lichte ogen Ik weet dat het ik ben dat je ziet wanneer je in slaap valt En je weet dat het je is waar ik elke nacht aan droom Dit geeft me dit gevoel Liefde in de zomer Manier die ik nooit met iemand heb gevoeld Niet liegen, lichte ogen Het zal altijd jij en ik zijn, dus waarom droomen we alleen? Het zal altijd jij en ik zijn, dus waarom droomen we alleen?