Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: take that Songtekst: up all night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: take that - up all night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up all night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van take that! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van take that en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up all night .

Origineel

Sometimes I see your face looking at me. All your love and grace smiling at me. All the things we had and never understood. At times it cuts me up thinking of you. All the hope has gone wasted on you. All the talks we had never did no good. Chorus:. Oh maybe I don't need you to save me. I just want you to help me 'cos you're keeping me up all night. I'm so tired of waiting. Waiting here for nothing. I should be up all night with you. Pour another glass. While I watch the bottle disappear. While I watch the morning light appear. Thinking about you. Chorus x2. I met this girl last night and she said. "Why won't you marry me?". He met this girl last night and she said. "Why won't you marry me?". But I'm too young for that. Too dumb for that. Too broke for that. Too tired for that. Too proud for that. And I'm too gone for that. Would you like to come back to my flat?. Chorus. Oh maybe(oh maybe) I don't want to save me. I just want you to help me 'cos you're keeping me up all night. (Why don't you do that for me?). I'm so tired of waiting. Waiting here for nothing. I should be up all night with you. Come on just say you"ll stay

 

Vertaling

Soms zie ik je gezicht naar me kijken. Al je liefde en gratie die naar me lacht. Al de dingen die we hadden en nooit begrepen. Soms snijdt het me als ik aan je denk. Alle hoop is aan jou verspild. Al de gesprekken die we hadden nooit deed geen goed. Refrein. Oh misschien heb ik jou niet nodig om mij te redden. Ik wil alleen dat je me helpt, want je houdt me de hele nacht wakker. Ik ben zo moe van het wachten. Wachten hier voor niets. Ik zou de hele nacht op moeten zijn met jou. Schenk nog een glas in. Terwijl ik de fles zie verdwijnen. Terwijl ik het ochtendlicht zie verschijnen. Aan jou denkend. Refrein x2. Ik ontmoette dit meisje gisteravond en ze zei. "Waarom wil je niet met me trouwen?". Hij ontmoette dit meisje gisteravond en ze zei. "Waarom wil je niet met me trouwen?". Maar daar ben ik te jong voor. Te dom voor dat. Te blut voor dat. Te moe voor dat. Te trots voor dat. En ik ben te weg voor dat. Wil je terugkomen naar mijn flat? Refrein. Oh misschien(oh misschien) wil ik niet dat je me redt. Ik wil alleen dat je me helpt, want je houdt me de hele nacht wakker. (Waarom doe je dat niet voor mij?). Ik ben zo moe van het wachten. Wachten op niets. Ik zou de hele nacht met jou op moeten zijn. Kom op, zeg gewoon dat je blijft.