Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taking back sunday Songtekst: didn't see that coming

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taking back sunday - didn't see that coming ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van didn't see that coming? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taking back sunday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taking back sunday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals didn't see that coming .

Origineel

You are a medicine cabinet. Oh, I can crawl in. I can crawl in every night. Like the rat I am. Like the rat I am. Of all the things. Things I thought I’d see. I sure didn’t see that comin’. Gnawin’ at. At your patience. Trackin’. Holes into your skin. North to South. I came crawlin. I came crawlin. I came crawlin. Oh, gently please. Won’t you take your time with me?. Oh, gently please. Stop talkin’ ’bout diein’. Like we haven’t tried it. All the things. The things I thought I’d see. I sure didn’t see that comin’. Oh, gently please. Won’t you take your time with me?. Oh, gently please. Stop talkin’ ’bout diein’. Like we haven’t tried it. Oh, gently please. Stop talkin’ ’bout diein’. Like we haven’t tried it

 

Vertaling

Je bent een medicijnkastje. Oh, ik kan erin kruipen. Ik kan er elke nacht in kruipen. Zoals de rat die ik ben. Zoals de rat die ik ben. Van alle dingen. Dingen die ik dacht te zien. Dat had ik zeker niet zien aankomen. Aan het knagen. Aan je geduld. Het spoor. Gaten in je huid. Van noord naar zuid. Ik kwam kruipend. Ik kwam kruipend. Ik kwam kruipend. Oh, voorzichtig alsjeblieft. Wil je je tijd niet met me nemen? Oh, zachtjes alsjeblieft. Stop met praten over doodgaan. Alsof we dat nog niet geprobeerd hebben. Al die dingen. De dingen die ik dacht dat ik zou zien. Dat had ik zeker niet zien aankomen. Oh, voorzichtig alsjeblieft. Wil je niet je tijd met me nemen? Oh, voorzichtig alsjeblieft. Stop met praten over doodgaan. Alsof we dat nog niet geprobeerd hebben. Oh, voorzichtig alsjeblieft. Stop met praten over doodgaan. Alsof we het nog niet geprobeerd hebben