Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: talking heads Songtekst: take me to the river [edit] (45 version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: talking heads - take me to the river [edit] (45 version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me to the river [edit] (45 version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van talking heads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van talking heads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me to the river [edit] (45 version) .

Origineel

I don't know why I love you like I do All the changes you put me through Take my money, my cigarettes I haven't seen the worst of it yet And I wanna know, can you tell me? I'd love to stay Take me to the river Drop me in the water Take me to the river Dip me in the water, washing me down Washing me down I don't know why you treat me so bad Think of all the things we could have had Love is a notion that I can't forget My sweet sixteen I would never regret I wanna know can you tell me I'd love to stay Take me to the river Drop me in the water Take me to the river Dip me in the water, washing me down Washing me Hold me, squeeze me Love me, tease me 'Til I can't, 'til I can't 'Til I can't, I can't take no more Take me to the river Drop me in the water Dip me in the water Drop me to the river Dip me in the water Drop me in the river Push me in the water, washing me down Washing me down I don't know why I love you like I do All the trouble you put me through Sixteen candles blown on my wall And am I the biggest fool of them all I wanna know, can you tell me? I'd love to stay Take me to the river Drop me in the water Dip me in the water Drop me to the river Dip me in the water Drop me in the river Drop me in the water, washing me down Washing me down

 

Vertaling

Ik weet niet waarom ik van je hou zoals ik doe. Al de veranderingen die je me laat doormaken Neem mijn geld, mijn sigaretten Ik heb het ergste nog niet gezien En ik wil het weten, kun je het me vertellen? Ik zou graag blijven. Breng me naar de rivier. Drop me in het water Breng me naar de rivier. Dompel me in het water, was me af Was me naar beneden Ik weet niet waarom je me zo slecht behandelt Denk aan al de dingen die we hadden kunnen hebben Liefde is een begrip dat ik niet kan vergeten Mijn zoete zestien zou ik nooit betreuren I wanna know can you tell me Ik zou graag blijven Neem me mee naar de rivier Drop me in het water Breng me naar de rivier. Dompel me in het water, was me af Was me Hou me vast, knijp me Hou van me, plaag me Tot ik niet meer kan, tot ik niet meer kan Tot ik niet meer kan, ik kan niet meer verdragen Neem me mee naar de rivier Laat me in het water vallen Dompel me in het water Laat me in de rivier vallen Dompel me in het water Laat me in de rivier vallen Duw me in het water, was me af Spoel me naar beneden Ik weet niet waarom ik van je hou zoals ik doe Al de problemen die je me bezorgd hebt Zestien kaarsen geblazen op mijn muur En ben ik de grootste dwaas van allemaal Ik wil het weten, kun je het me vertellen? Ik zou graag blijven Neem me mee naar de rivier Drop me in het water Dompel me in het water Drop me to the river Dompel me in het water Laat me in de rivier vallen Laat me in het water vallen, was me af Spoel me naar beneden