Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Talking Heads Songtekst: This Must Be The Place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Talking Heads - This Must Be The Place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van This Must Be The Place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Talking Heads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Talking Heads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals This Must Be The Place .

Origineel

Home is where I want to be Pick me up and turn me around I feel numb, born with a weak heart I guess I must be having fun The less we say about it the better Make it up as we go along Feet on the ground, head in the sky It's okay, I know nothing's wrong, nothing Oh! I got plenty of time Oh! You got light in your eyes And you're standing here beside me I love the passing of time Never for money, always for love Cover up and say goodnight, say goodnight Home, is where I want to be But I guess I'm already there I come home, she lifted up her wings I guess that this must be the place I can't tell one from the other I find you, or you find me? There was a time before we were born If someone asks, this is where I'll be, where I'll be oh! We drift in and out Oh! Sing into my mouth Out of all those kinds of people You got a face with a view I'm just an animal looking for a home and Share the same space for a minute or two And you love me till my heart stops Love me till I'm dead Eyes that light up Eyes look through you Cover up the blank spots Hit me on the head I got ooh!

 

Vertaling

Home is waar ik wil zijn Pak me op en draai me om Ik voel gevoelloos, geboren met een zwak hart Ik denk dat ik veel plezier moet hebben Hoe minder we er over zeggen hoe beter Maak het op als we doorgaan Voeten op de grond, hoofd in de lucht Het is oké, ik weet niets is fout, niets Oh! Ik heb veel tijd Oh! Je hebt licht in je ogen En je staat hier naast me Ik hou van het verloop van tijd Nooit voor geld, altijd voor de liefde Bedek en zeg goedemiddag, zeg goedemorgen Home, is waar ik wil zijn Maar ik denk dat ik er al ben Ik kom naar huis, ze pakte haar vleugels op Ik denk dat dit de plek moet zijn Ik kan het niet van de andere vertellen Ik vind je, of vind je me? Er was een tijd voordat we geboren waren Als iemand vraagt, dit is waar ik zal zijn, waar ik oh zal zijn! We drijven in en uit Oh! Zing in mijn mond Uit al die mensen Je hebt een gezicht met uitzicht Ik ben gewoon een dier op zoek naar een huis en Deel dezelfde ruimte voor een minuut of twee En jij houdt van me tot mijn hart stopt Hou van me tot ik dood ben Ogen die oplichten Ogen kijken door jou Bedek de blanco vlekken op Raak me op het hoofd, ik heb ooh!