Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tammy wynette Songtekst: i don’t think i see me in your eyes anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tammy wynette - i don’t think i see me in your eyes anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t think i see me in your eyes anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tammy wynette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tammy wynette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t think i see me in your eyes anymore .

Origineel

I felt like talking tonight But you wouldn't hear a word I had to say I felt like touching you tonight But you just turned the other way You're sound asleep I'm wide awake The night's so quiet I can hear my heart break Wish we could be like we were before But I don't think I see me in your eyes anymore I've never seen you look more in love It makes me wonder who you're thinkin' of Oh, I hope that I'm wrong I've been so wrong before But I don't think I see me in your eyes anymore I know I've changed some But you've picked up some changes on your own Wish we could be like we were before But I don't think I see me in your eyes anymore I don't think I see me in your eyes anymore

 

Vertaling

Ik had zin om te praten vanavond Maar je wou geen woord horen van wat ik te zeggen had Ik had zin om je vanavond aan te raken Maar je draaide je gewoon de andere kant op Je slaapt als een roos Ik ben klaarwakker De nacht is zo stil I can hear my heart break Wish we could be like we before Maar ik denk niet dat ik mezelf nog in je ogen zie Ik heb je nog nooit zo verliefd gezien It makes me wonder who you're thinking of Oh, ik hoop dat ik het mis heb Ik heb het al zo vaak mis gehad Maar ik denk niet dat ik mezelf nog in je ogen zie Ik weet dat ik wat veranderd ben But you've picked up some changes on your own Ik wou dat we konden zijn zoals we waren Maar ik denk niet dat ik me nog in je ogen zie Ik denk niet dat ik me nog in je ogen zie