Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tammy wynette Songtekst: my man (understands)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tammy wynette - my man (understands) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my man (understands)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tammy wynette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tammy wynette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my man (understands) .

Origineel

My man understands, he holds me in the palm of his hand and I like it ,I like it He's a dream, the real thing ,he always makes me feel like a queen And I love it, I love it His arms, are warm, they keep me away from harm and I'm proud of it ,so proud of it He's mine, he's fine, he makes a funny feeling go up my spine And I wanna keep it like this all the time He's got what I want,when I want it ,he's got what I need,when I need it I'd fight a million, just to keep it,Just to keep on holding to the precious love he gives me How I hate, to sit and wait ,when I know he's got to work late I can't stand it, can't stand it But when, he walks in ,and I'm in his lovin' arms again I forget it ,I.... forget it His touch, is too much, he knows how to love me just enough And I love him, I love him My man, understands ,he holds me in the palm of his hand And I wanna keep it like this, all the time He's got what I want ,when I want it,He got what I need, when I need it, I'd fight a million, just to keep it. Just to keep on holding to the precious love he gives me My man understands, he holds me in the palm of his hand And I wanna keep it like this all the time Yeah I wanna keep it like this all the time

 

Vertaling

Mijn man begrijpt het, hij houdt me in de palm van zijn hand en I like it, I like it Hij is een droom, het echte ding, hij laat me altijd voelen als een koningin And I love it, I love it Zijn armen, zijn warm, ze houden me weg van kwaad en ik ben er trots op, zo trots op Hij is van mij, hij is fijn, hij geeft me een raar gevoel over mijn ruggengraat And I wanna keep it like this all the time Hij heeft wat ik wil, wanneer ik het wil, hij heeft wat ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb Ik zou een miljoen vechten, alleen maar om het te houden, om de kostbare liefde die hij me geeft vast te houden Hoe ik het haat om te zitten wachten, als ik weet dat hij laat moet werken. Ik kan het niet uitstaan, ik kan het niet uitstaan Maar wanneer hij binnenkomt en ik weer in zijn liefdevolle armen ben. vergeet ik het, ik.... vergeet het Zijn aanraking is te veel. Hij weet precies genoeg van me te houden. En ik hou van hem, ik hou van hem Mijn man begrijpt het, hij houdt me in de palm van zijn hand En ik wil het zo houden, de hele tijd Hij heeft wat ik wil, wanneer ik het wil. Hij heeft wat ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb. Ik zou een miljoen vechten, gewoon om het te houden. Just to keep on holding to the precious love he gives me Mijn man begrijpt het, hij houdt me in de palm van zijn hand And I wanna keep it like this all the time Yeah I wanna keep it like this all the time