Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tammy wynette Songtekst: there’s no heart so strong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tammy wynette - there’s no heart so strong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there’s no heart so strong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tammy wynette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tammy wynette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there’s no heart so strong .

Origineel

Maybe I didn't cry when you first told me a lie Maybe I thought it would be a big mistake I knew teardrops wouldn't help so I kept them to myself But there's no heart so strong it will not break When I called you on the phone, found that you were not alone You never knew it was hard for me to take ‘Cause I tried my best to hide the hurt I felt inside There's no heart so strong it will not break There's no heart so strong that it can hold its own When loneliness is more than it can take You might admire my strength but don't you ever, ever think There's a heart so strong it will not break If she ever lets you go then I'm sure that you will know There's no heart so strong it will not break There's no heart so strong it will not break

 

Vertaling

Misschien huilde ik niet toen je me voor het eerst een leugen vertelde Misschien dacht ik dat het een grote vergissing zou zijn Ik wist dat tranen niet zouden helpen, dus hield ik ze voor mezelf Maar er is geen hart zo sterk dat het niet zal breken Toen ik je belde, merkte ik dat je niet alleen was Je hebt nooit geweten dat het moeilijk voor me was om te verwerken Want ik deed mijn best om de pijn te verbergen die ik van binnen voelde Er is geen hart zo sterk dat het niet zal breken Geen hart is zo sterk dat het zich staande kan houden Wanneer eenzaamheid meer is dan het kan verdragen Je bewondert misschien mijn kracht, maar denk nooit, nooit Er is een hart zo sterk dat het niet zal breken Als ze je ooit laat gaan dan weet ik zeker dat je het weet Er is geen hart zo sterk dat het niet zal breken Er is geen hart zo sterk dat het niet zal breken