Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tammy wynette Songtekst: too far gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tammy wynette - too far gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too far gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tammy wynette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tammy wynette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too far gone .

Origineel

I can tell that somewhere there's someone, you love more than me Someone you love more than me And it hurts to say it, but you have the right to be free I know that's the way it should be But I'm too far gone Too far gone I guess I've loved you too much for too long And I'm too far gone If ever your new love should hurt you or make you feel blue Hurt you or make you feel blue Remember, your old love will still be around lovin' you I'll be around, lovin' you 'Cause I'm too far gone Too far gone I guess I've loved you too much for too long And I'm too far gone

 

Vertaling

Ik kan je vertellen dat er ergens iemand is van wie je meer houdt dan van mij. Iemand van wie je meer houdt dan van mij En het doet pijn om het te zeggen, maar je hebt het recht om vrij te zijn Ik weet dat het zo moet zijn Maar ik ben te ver heen Te ver heen Ik denk dat ik te lang te veel van je heb gehouden And I'm too far gone Als je nieuwe liefde je ooit pijn zou doen of je een blauw gevoel zou geven Je pijn doet of je een blauw gevoel geeft Onthoud, je oude liefde zal nog steeds in de buurt zijn en van je houden Ik zal in de buurt zijn, van je houden 'Cause I'm too far gone Te ver heen Ik denk dat ik te veel en te lang van je heb gehouden And I'm too far gone