Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tammy wynette Songtekst: you still get to me in my dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tammy wynette - you still get to me in my dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you still get to me in my dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tammy wynette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tammy wynette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you still get to me in my dreams .

Origineel

From our first kiss in the morning To our last kiss at night He knows how to keep you From crossing my mind From sun up to bed time He's my everything Oh, but darling You still get to me in my dreams When sleep overtakes me you take over again And you love me all over 'Til he steps back in He makes a prisioner of the loves that he brings Oh, but darling You still get to me in my dreams He takes good care of my of my passion Cause he wants love to last He always takes less than he is willing to give He tries to protect me from dangerous things Oh, but darling You still get to me in my dreams When sleep overtakes me you take over again And you love me all over 'Til he steps back in He makes a prisoner of the loves that he brings Oh, but darling You still get to me in my dreams Oh, but darling You still get to me in my dreams

 

Vertaling

Van onze eerste kus in de ochtend tot onze laatste nachtzoen Hij weet hoe hij je moet tegenhouden Van mijn gedachten Van zonsopgang tot bedtijd Hij is mijn alles Oh, maar schat Je raakt me nog steeds in mijn dromen Als de slaap me overvalt neem jij het weer over En je houdt weer helemaal van me 'Tot hij weer binnenstapt Hij maakt een gevangene van de liefde die hij brengt Oh, maar schat Je komt nog steeds bij me in mijn dromen Hij zorgt goed voor mijn passie Want hij wil dat liefde blijft duren Hij neemt altijd minder dan hij bereid is te geven Hij probeert me te beschermen tegen gevaarlijke dingen Oh, maar schat Je raakt me nog steeds in mijn dromen Als de slaap me overvalt neem jij het weer over And you love me all over 'Tot hij weer binnenstapt Hij maakt een gevangene van de liefde die hij brengt Oh, maar lieveling Je raakt me nog steeds in mijn dromen Oh, maar lieveling Je raakt me nog steeds in mijn dromen