Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tanja Savic Songtekst: Zlatnik

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tanja Savic - Zlatnik ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Zlatnik? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tanja Savic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tanja Savic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Zlatnik .

Origineel

Kad ti je dobro kad te pogleda Bog i kad se molis za nekoga svog seti se mene, seti se mene pomeni me Kad legnes s njom i kad ugasis dan kad prvi najsladji te uhvati san seti se mene, seti se mene pomeni me Ref. U godini dan sto ode na izvoru gutljaj vode jedan zlatnik na oltaru nameni za ljubav staru Sitnu radost svoje srece od starice kupi cvece ostavi joj neku paru nameni za ljubav staru

 

Vertaling

Toen ik goed was ik kijk naar God en wanneer gij bidt voor iemand van zijn Herinner mij, denk aan mij Onthoud mij Als je gaat liggen met haar en wanneer afsluiten dagen wanneer de eerste gevangen, en de leukste droom Herinner mij, denk aan mij Onthoud mij Ref. In het jaar dag die voorbij gaat slok water bij de bron een gouden munt op het altaar doel om de oude liefde Stuk van je geluk Koop bloemen van een oude vrouw laat haar een paar doel om de oude liefde