Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tank Songtekst: Hate U

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tank - Hate U ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hate U? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hate U .

Origineel

I saved you gave you everything cause you were mine Loved you now I hate you... Verse 1: The truth about her was she's a special girl from the first moment she changed my whole world A nigga fell in love so deep I couldn't help myself She wasnt even made for me I couldn't see nobody else Chorus: She was on the move Seein' other dudes I had to be the only one that didn't know she was getting by had me on the ride Disguised as an angel You needed me And for you I was there But you lied to me and how could you dare when I saved you I made you I gave you everything cause you were mine I loved you I loved you now I hate you listen me yall Verse 2: The truth about her was that she was everybody's girl I thought that she belonged to me so I gave her the world and it's crazy how I just didn't see all the dirt she was doing to me all the things that I believed why she do this to me Chorus: She on the move Seein' other dudes I had to be the only one that didn't know she was getting by had me on the ride Disguised as an angel You needed me And for you I was there But you lied to me and how could you dare when I saved you I made you I gave you everything cause you were mine I loved you now I hate you ...listen me yall Verse 3: Why when I put nothing before you Why when I did nothing but spoil ya Why when I was straight up with you Why when it wasn't a thing I wouldn't do Who put you up to this damn I put my trust in this I put my heart in this and this is how you thank me

 

Vertaling

Ik heb je gered gaf je alles ertoe leiden dat u van mij waren Je hield nu heb ik haat je ... Vers 1: De waarheid over haar was ze is een bijzonder meisje vanaf het eerste moment dat ze veranderde mijn hele wereld Een nigga verliefd zo diep ik kon me niet helpen Ze wasnt zelfs voor mij kon ik niet zien niemand anders Chorus: Ze was onderweg andere dudes Seein ' Ik moest de enige die niet wist te ze was door het krijgen van mij had op de rit Vermomd als een engel Je had me nodig En voor u was ik er Maar je loog tegen mij en hoe kan je durft toen ik je gered heb ik u gemaakt dat ik je gaf alles wat ertoe leiden dat u van mij waren Ik hield van jou Ik hield van je Ik haat je nu luister me yall Vers 2: De waarheid over haar was dat ze iedereen meisje Ik dacht dat ze behoorden tot mij, dus ik gaf haar de wereld en het is gek hoe ik gewoon niet zien al het vuil dat ze aan het doen was voor mij al de dingen die Ik geloofde waarom ze dit doen om mij Chorus: Ze on the move andere dudes Seein ' Ik moest de enige die niet wordenweet ze was door het krijgen van mij had op de rit Vermomd als een engel Je had me nodig En voor u was ik er Maar je loog tegen mij en hoe kan je durft toen ik je gered heb ik u gemaakt dat ik je gaf alles wat ertoe leiden dat u van mij waren Ik hield je nu Ik haat je ... Luister ik yall Vers 3: Waarom als ik niets voor u Waarom als ik niets deed, maar verwennen ya Waarom als ik was rechtop met je Waarom als het niet een ding dat ik niet zou doen Wie heeft u tot dit verdomde ik mijn vertrouwen in deze Ik zette mijn hart in dit en dit is hoe je me bedankt