Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tank Songtekst: I Cant Make You Love Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tank - I Cant Make You Love Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Cant Make You Love Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tank! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tank en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Cant Make You Love Me .

Origineel

turn down the lights turn down the bed turn down these voices inside my head lay down with me tell me no lies just hold me close don't patronize don't patronize 'cause i can't make you love me if you don't you can't make your heart feel something it won't here in the dark in this final hour imma lay down my heart and feel the power if you want no you won't i'll close my eyes then i won't see the love you don't feel when you're holding me mornin' will come and i'll do, i'll try Ohhhh Yeahhh.... Turn down the lights Turn down the bed Turn down these voices... Inside my head Lay down with me Tell me no lies Just hold me close Don't patronize (repeats) (Chours) Cause I can't make you love me if you don't , You can't make your heart feel something it won't Here in the dark, in this final hour... I will lay down my heart & feel the power if you won't, No you won't I'll close my eyes then I won't see the love you don't feel when you're holding me mornin' will come and I'll do, what's right just give me till then to give up this fight and I will give up this fight (Chours) 'cause I can't make you love me if you don't you can't make your heart feel somethin it won't here in the dark in these final hours I will lay down my heart Find More lyrics at www.sweetslyrics.com and feel the power if you wont no you won't 'cause I can't make you love me No if you don't say you ain't gotta love you ain't gotta love you ain't gotta love it... aye (I can't just make you love me) I can't make you love me (I can't, I can't, I can't, now ) I can't do it (I can't, I can't, I can't, now ) I tried my best (I can't, I can't, I can't, now ) But you putting my heart to the test (I can't just make you love me) Ohhhh I tried (I can't, I can't, I can't, now ) Tried to get through to you girl (I can't, I can't, I can't, now ) Oh Can't you see... (I can't, I can't, I can't, now ) that I've cryed out to you girl (I can't just make you love me) I can't make you love me ...Ohhh If you don't to give up this fight and i will give up this fight 'cause i can't make you love me if you don't you can't make your heart feel somethin it won't here in the dark in these final hours i will lay down my heart and feel the power if you want no you won't 'cause i can't make you love me no

 

Vertaling

turn down the lights turn down the bed turn down these voices inside my head lay down with me tell me no lies just hold me close don't patronize don't patronize 'cause i can't make you love me if you don't you can't make your heart feel something it won't here in the dark in this final hour imma lay down my heart and feel the power if you want no you won't i'll close my eyes then i won't see the love you don't feel when you're holding me mornin' will come and i'll do, i'll try Ohhhh Yeahhh.... Turn down the lights Turn down the bed Turn down these voices... Inside my head Lay down with me Tell me no lies Just hold me close Don't patronize (repeats) (Chours) Cause I can't make you love me if you don't , You can't make your heart feel something it won't Here in the dark, in this final hour... I will lay down my heart & feel the power if you won't, No you won't I'll close my eyes then I won't see the love you don't feel when you're holding me mornin' will come and I'll do, what's right just give me till then to give up this fight and I will give up this fight (Chours) 'cause I can't make you love me if you don't you can't make your heart feel somethin it won't here in the dark in these final hours I will lay down my heart Find More lyrics at www.sweetslyrics.com and feel the power if you wont no you won't 'cause I can't make you love me No if you don't say you ain't gotta love you ain't gotta love you ain't gotta love it... aye (I can't just make you love me) I can't make you love me (I can't, I can't, I can't, now ) I can't do it (I can't, I can't, I can't, now ) I tried my best (I can't, I can't, I can't, now ) But you putting my heart to the test (I can't just make you love me) Ohhhh I tried (I can't, I can't, I can't, now ) Tried to get through to you girl (I can't, I can't, I can't, now ) Oh Can't you see... (I can't, I can't, I can't, now ) that I've cryed out to you girl (I can't just make you love me) I can't make you love me ...Ohhh If you don't to give up this fight and i will give up this fight 'cause i can't make you love me if you don't you can't make your heart feel somethin it won't here in the dark in these final hours i will lay down my heart and feel the power if you want no you won't 'cause i can't make you love me no