Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tarja Songtekst: lucid dreamer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tarja - lucid dreamer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucid dreamer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tarja! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tarja en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucid dreamer .

Origineel

Memoria, Gloria one last time with you The feeling remains the same But I just walk through The story of forgotten fields I ran with you To them it's the same A game, the shame, I leave you Gloria, memoria You can do anything When you feel it Burning at your wings Just look in the mirror I'm a lucid dreamer You can go everywhere You can rise up, see me standing there Just look in the mirror I'm a lucid dreamer You're out of air Memoria no one hurts like you Nothing to loose And all I hear is silence I'm not afraid I'm living with colour every day The moment is now, you're far away to find me You can do anything When you feel it Burning at your wings Just look in the mirror I'm a lucid dreamer You can go everywhere You can rise up, see me standing there Just look in the mirror I'm a lucid dreamer

 

Vertaling

Memoria, Gloria nog een laatste keer met jou Het gevoel blijft hetzelfde Maar ik loop gewoon door Het verhaal van vergeten velden die ik liep met jou Voor hen is het hetzelfde Een spel, de schaamte, ik verlaat je Gloria, memoria Je kan alles doen Wanneer je het voelt Brandend aan je vleugels Kijk maar in de spiegel Ik ben een lucide dromer Je kan overal heen gaan Je kunt opstaan en mij daar zien staan Kijk maar in de spiegel Ik ben een heldere dromer. Je hebt geen lucht meer Memoria niemand doet pijn zoals jij Niets te verliezen En alles wat ik hoor is stilte Ik ben niet bang ik leef met kleur elke dag Het moment is nu, je bent ver weg om me te vinden Je kunt alles doen Wanneer je het voelt Brandend aan je vleugels Kijk maar in de spiegel Ik ben een lucide dromer Je kan overal heen gaan Je kunt opstaan en mij daar zien staan Kijk maar in de spiegel Ik ben een heldere dromer