Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tarja Songtekst: never enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tarja - never enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tarja! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tarja en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never enough .

Origineel

Life in bloom The sweetest season Warm embrace gave me the meaning Another time A cross to carry Cruel façade imaginary I don't belong There's no going back What we used to be There's no room for us No place for me Never enough, never enough No, never enough, never enough I gave it all You still want more A childish game A search for reason Coldest day when I stopped believing Another war My endless laughter Storyline is all they're after I don't belong There's no going back What we used to be There's no room for us No place for me Never enough, never enough No, never enough, never enough I gave it all You still want more There's no going back What we used to be There's no room for us No place for me Never enough, never enough No, never enough, never enough I gave it all [never enough] [never enough] [never enough] [never, never, never enough]

 

Vertaling

Het leven in bloei Het zoetste seizoen Warme omhelzing gaf me de betekenis Een andere tijd Een kruis om te dragen Wrede façade denkbeeldig Ik hoor hier niet Er is geen weg terug Wat we ooit waren Er is geen plaats voor ons Geen plaats voor mij Nooit genoeg, nooit genoeg Nee, nooit genoeg, nooit genoeg Ik heb alles gegeven Je wilt nog steeds meer Een kinderachtig spel Een zoektocht naar reden De koudste dag dat ik niet meer geloofde Nog een oorlog Mijn eindeloos gelach Een verhaallijn is alles wat ze willen Ik hoor hier niet thuis There's no going back Wat we ooit waren Er is geen plaats voor ons Geen plaats voor mij Nooit genoeg, nooit genoeg Nee, nooit genoeg, nooit genoeg Ik heb alles gegeven Je wilt nog steeds meer There's no going back Wat we ooit waren Er is geen plaats meer voor ons Geen plaats voor mij Nooit genoeg, nooit genoeg Nee, nooit genoeg, nooit genoeg Ik heb alles gegeven nooit genoeg [nooit genoeg] [nooit genoeg] [nooit, nooit, nooit genoeg]