Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tarja Turunen Songtekst: Sing For Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tarja Turunen - Sing For Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sing For Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tarja Turunen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tarja Turunen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sing For Me .

Origineel

It's getting hard to breathe Darkness in my head frightens me There's a little devil in my mouth Writing ugly words for you to shout The virgin soul that lived in me Is raped by insecurity I need you to sing Sing for me my love Sing the right from wrong Here inside my mind Truth is hard to find It's getting too crowded here All alone and playing with my fear I don't want this anymore I've tied myself down to the floor I need you to sing Sing for me my love Sing the right from wrong Here inside my mind Truth is hard to find Sono Mihi Sing for me Sono Mihi Sing for me Sono Mihi Sing for me Sono Mihi Sing for me Sono Mihi Sing for me my love Sing... Sing for me my love Sing the right from wrong Here inside my mind Truth is hard to find Sing for me my love Sing the right from wrong Here inside my mind Truth is hard to find

 

Vertaling

Het is moeilijk krijgen om te ademen Duisternis in mijn hoofd maakt me bang Er is een duiveltje in mijn mond Schrijven lelijke woorden voor u om te schreeuwen De maagdelijke ziel die leefde in mij Wordt verkracht door onveiligheid Ik heb je nodig om te zingen Zing voor mij mijn liefde Zing het goed van kwaad Hier in mijn hoofd Waarheid is moeilijk te vinden Het wordt hier te druk Helemaal alleen en spelen met mijn angst Ik wil het niet meer van deze Ik heb mezelf vastgebonden op de grond Ik heb je nodig om te zingen Zing voor mij mijn liefde Zing het goed van kwaad Hier in mijn hoofd Waarheid is moeilijk te vinden Sono mihi Zing voor mij Sono mihi Zing voor mij Sono mihi Zing voor mij Sono mihi Zing voor mij Sono mihi Zing voor mij mijn liefde Zingen ... Zing voor mij mijn liefde Zing het goed van kwaad Hier in mijn hoofd Waarheid is moeilijk te vinden Zing voor mij mijn liefde Zing het goed van kwaad Hier in mijn hoofd Waarheid is moeilijk te vinden