Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tarja Songtekst: witch hunt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tarja - witch hunt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van witch hunt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tarja! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tarja en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals witch hunt .

Origineel

You seek to blame Condemn the name Bewitch the masses with your own vain Without remorse You seek the ones Trespassing lines you don't understand I am the door to the unknown I hear the whispering souls around My eyes can see your fear of me I am not wondering why you're here No more pain Wrong again and again Pride will fall like sounds of misery In the hymns that have been heard Still today as before Write your sins to her core My gruesome fate Axe, rope or flame Put me to death I'll be born again No more pain Wrong again and again Pride will fall like sounds of misery In the hymns that have been heard Still today as before Write your sins to her core

 

Vertaling

Je zoekt om de schuld te geven Veroordeel de naam Betover de massa met je eigen ijdelheid Zonder wroeging Je zoekt degenen die lijnen overschrijden die je niet begrijpt Ik ben de deur naar het onbekende Ik hoor de fluisterende zielen rondom Mijn ogen kunnen jouw angst voor mij zien Ik vraag me niet af waarom je hier bent Geen pijn meer Steeds weer fout Trots zal vallen als klanken van ellende In de lofzangen die zijn gehoord Nog vandaag als voorheen Schrijf je zonden tot in haar kern Mijn gruwelijk lot Bijl, touw of vlam Breng me ter dood Ik zal opnieuw geboren worden Geen pijn meer Steeds weer fout Trots zal vallen als klanken van ellende In de lofzangen die zijn gehoord Nog vandaag als voorheen Schrijf je zonden tot in haar kern