Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tarkan Songtekst: Gitti Gideli

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tarkan - Gitti Gideli ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gitti Gideli? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tarkan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tarkan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gitti Gideli .

Origineel

GÝTTÝ GÝDELÝ Vazgeç, direnme kalbim Vazgeç, bekleme. Sesini duyan yok, Boþa sitem etme. Unut onun gibi, unut sen de... Kaç kez denedim; seni silmeyi bir kalemde Ne çare... Kaç kez öldüm o uykusuz gecelerde... Anýlarla avundum senelerce Hep baþucumda, hala saklarým, her sözü vurgun o satýrlarý. Yok! Yýrtýp atamadým. Hayýr yakamadým. O mektubu býrakýp gitti gideli Ne aradý, ne sordu. Vefasýz uyuttu beni Buralarda zaman durdu, Ah dönmedi unuttu beni. Bir sabah alýp seni benden gittin bu diyardan Hazin bir mektup yadigar kalan Senden bana son hatýran

 

Vertaling

GÝTTÝ GÝDELÝ Geef het op, mijn hart te weerstaan Geef het op, wacht niet. Laat uw stem niet horen, Niet verwijten tevergeefs. Op haar graag, vergeet je ... Hoeveel keer heb ik geprobeerd om een ​​item te verwijderen u Wat een opluchting ... Hoeveel keer heb slapeloze nachten dat ik stierf ... Herinneringen jarenlang vertrouwd op Baþucumda altijd, ik nog steeds verstoppen, elk woord, die lijnen woekerwinsten. Nee! Traan kon niet. Nee, ik kon niet branden. Hij ging naar de letter te laten verlopen Wat wordt genoemd, vroeg ik. Ontrouw aan mij kloppen De tijd heeft hier gestopt, Oh, ik vergat terug. Op een ochtend,dit land ga je om je weg te nemen van mij Logeren in een brief aan de treurige herinnering Jij, ik, de laatste memento