Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tarkan Unut Beni Songtekst: Unut Beni

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tarkan Unut Beni - Unut Beni ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Unut Beni? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tarkan Unut Beni! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tarkan Unut Beni en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Unut Beni .

Origineel

Uçsuz bucaksız bir çölün ortasındayım Dayanılır gibi değil çıkmazdayım Adım adım izimde yalnızlığım Reva mı hep kırık dökük sevdalarım Ah düşlerim berduş sevgilerim Kalmadı hiç mecaliniz Dargın ümitlerim Ah yanarım hep virane anılarım Bırakmadı yakamı yaslar Faydasız dualarım Geç olmadan vazgeç bırak beni Ardına bile bakma git unut beni (Uzak dur yar kederimden, unut beni) Unut beni Hüznüm yaralar seni dayanamazsın Unut beni Üşütür karanlığım alışamazsın Duy feryadımı Tanrım dardayım Bu yol gidilir gibi değil çıkmazdayım Dayandı kapıma yine arsız yalnızlığım Reva mi hep boynu bükük sevdalarım Taken from

 

Vertaling

Ik ben in het midden van een uitgestrekte woestijn Ik ben in strijd is ondraaglijk Stap voor stap mijn toestemming eenzaamheid Rev me mijn liefde altijd uitgesplitst Oh, ik droom mijn liefde zwervers Je hebt nooit MECAL blijven Ik hoop lichtgeraakt Oh ik wrakken altijd mijn herinneringen sinds Ik heb niet leave me alone rechtvaardigt Mijn gebed is nutteloos Laat me nu opgeven zonder Vergeten om eens achter me (Half weg van mijn verdriet, vergeet mij) Vergeet mij Ik kan mijn verdriet wonden houden Vergeet mij Ik kan niet wennen aan koude donkere Laat me beperken mijn God het geroep van gehoord Dit is niet de manier om te gaan als ik in conflict Cheeky eenzaamheid doorstaan ​​mijn deur weer Mijn passie altijd gebogen Reve Genomen uit # ixzz32jahzxe5