Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tarzan Songtekst: I Kneed To Know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tarzan - I Kneed To Know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Kneed To Know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tarzan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tarzan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Kneed To Know .

Origineel

Will someone tell me where I belong? Where I should go? Can someone tell me where I'm going wrong? I need to know Why would I hurt the ones I love? Why would I hurt you? If I can't be what he wants of me What am I to do? When will I be me The son that he can't see? There must be somebody who understands Out there, somewhere When will I find home? A place where I belong? Surely there must be more like me Out there, somewhere There must be somebody just like me Out there...

 

Vertaling

Zal iemand mij vertellen waar ik thuishoor? Waar moet ik heen? Kan iemand mij vertellen waar ik ben er mis? Ik moet weten Waarom zou ik pijn degenen die ik liefheb? Waarom zou ik je pijn gedaan? Als ik niet kan zijn wat hij wil van mij Wat moet ik doen? Wanneer zal ik mij De zoon die hij niet kan zien? Er moet iemand die begrijpt Die er zijn, ergens Wanneer zal ik thuis? Een plek waar ik thuishoor? Er moet toch meer als ik Die er zijn, ergens Er moet iemand net als ik Die er zijn ...