Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tarzan Songtekst: Strangers Like Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tarzan - Strangers Like Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Strangers Like Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tarzan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tarzan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Strangers Like Me .

Origineel

Whatever you do, I'll do it too Show me everything and tell me how It all means something And yet nothing to me I can see there's so much to learn It's all so close and yet so far I see myself as other see me Oh, I just know there's something bigger out there I wanna know, can you show me I wanna know about these strangers like me Tell me more, please show me Something's familliar about these stransgers like me Every gesture, every move that she makes Makes me feel like never before Why do I have This growing need to be beside her Ooo, these emotions I never knew Of some other world far beyond this place Beyond the trees, above the clouds I see before me a new horizon I wanna know, can you show me I wanna know about these strangers like me Tell me more, please show me Something's familiar about these strangers like me Come with me now to see my world Where there's beauty beyond your dreams Can you feel the things I feel Right now, with you Take my hand There's a world I need to know I wanna know, can you show me I wanna know about these strangers like me Tell me more, please show me Something's familiar about these strangers like me ... I wanna know

 

Vertaling

Wat je ook doet, ik zal het ook doen Laat me alles en vertel me hoe Het is allemaal betekent iets En toch niets voor mij Ik zie er is zoveel te leren Het is allemaal zo dichtbij en toch zo ver Ik zie mezelf als andere me zien O, ik weet dat er iets groter die er zijn Ik wil weten, kun je me Ik wil weten over deze vreemden zoals ik Vertel me meer, toon dan alstublieft Something's familliar over deze stransgers zoals ik Elk gebaar, elke beweging die ze maakt Voel ik me als nooitvoor Waarom heb ik Deze groeiende behoefte om naast haar Ooo, deze emoties heb ik nooit geweten Van een andere wereld ver voorbij deze plaats Voorbij de bomen, boven de wolken Ik zie voor mij een nieuwe horizon Ik wil weten, kun je me Ik wil weten over deze vreemden zoals ik Vertel me meer, toon dan alstublieft Er is iets bekend over deze vreemden zoals ik Kom met me mee naar mijn wereld te zien Waar er schoonheid die je stoutste dromen Voel je de dingen die ik voel Op dit moment, met u Neem mijnhand Er is een wereld die ik moet weten Ik wil weten, kun je me Ik wil weten over deze vreemden zoals ik Vertel me meer, toon dan alstublieft Er is iets bekend over deze vreemden zoals ik ... Ik wil weten