Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tata Young Songtekst: Bloody Valentine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tata Young - Bloody Valentine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bloody Valentine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tata Young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tata Young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bloody Valentine .

Origineel

MY VALENTINE RUNNING RINGS AROUND ME HANGING BY A THREAD BUT WERE LOOSENING, LOOSENING THE SPARKS ARE FLYIN NOT THE TYPE THAT WE NEED BRINGING A FIRE THAT IS BURNING ME, BURNING ME I KNOW NOBODY SAID THAT ITD BE EASY I HOPED THAT WE COULD FIND A WAY MAKE A WAY BUT YOU DONT YOU DONT PRIORITIZE ME HOW IM SPOSED TO BELIEVE YOUR GAMES WILL EVER CHANGE, EVER CHANGE ITS SUCH A DIRTY MESS IMPERFECT AT ITS BEST BUT ITS MY LOVE MY, LOVE MY, BLOODY VALENTINE SOMETIMES I WANNA LEAVE BUT THEN I WANT YOU NEXT TO ME MY LOVE MY, LOVE MY, BLOODY VALENTINE MAYBE I SHOULD BUT STILL I JUST CANT WALK AWAY TRY TO CONVINCE ME ONCE AGAIN THAT I SHOULD STAY THROUGH ALL THE BROKENNESS THIS BLEEDING HEART MUST CONFESS I LOVE MY LOVE MY BLOODY VALENTINE I OPEN DOORS BUT YOU CLOSE THEM ON ME IM COMPROMISING WONT YOU SHOW THE SAME, HELP THE CHANGE YOURE PHONE IS RINGING IT IS A SHORTY, SO TELL ME WHATS HER NAME, HOWD SHE GET YOUR NUMBER DONT TRY TO BE PLAYIN ME CAUSE I KNOW BEFORE YOU EVEN SAY ANYTHING BUT I HOPED YOU WOULDNT LIE TO ME, DONT LIE TO ME YOU KNOW THAT WEVE BEEN HERE BEFORE OH DONT PATRONIZE, DONT FEED ME LINES JUST CHANGE YOUR WAYS, YEAH MAKE IT RIGHT

 

Vertaling

MY VALENTINE RUNNING ringen rond ME OPKNOPING een zijden draadje, maar werden losser, losser DE vonken FLYIN niet het type dat we nodig hebben Het brengen van een vuur dat BURNING ME, ME BURNING I KNOW NIEMAND DAT ITD gemakkelijk zijn Ik hoopte Dat we konden Find A Way MAAK EEN MANIER Maar u dont U DONT prioriteit ME HOE IM SPOSED AAN TE NEMEN UW GAMES ooit zal ooit veranderen, CHANGE ITS DERGELIJKE DIRTY MESS Imperfect OP ZIJN BEST MAAR DE MY LOVE MY, LOVE MY, BLOODY VALENTINE Soms heb ik willen vertrekken MAAR DAN IK WIL JE NAAST ME MY LOVE MY, LOVE MY, BLOODY VALENTINE Misschien moet ik maar ik kan gewoon niet weg te lopen TRY mij te overtuigen eens te meer dat ik zou moeten blijven Door alle gebrokenheid DIT BLOEDEN HEART moet bekennen I LOVE MY LOVE MY BLOODY VALENTINE Ik OPEN DOORS maar dat je ze CLOSE ON ME IM ten koste gaat u wont laten hetzelfde, HELP DE VERANDERING Youre telefoon rinkelt HET IS EEN SHORTY, dus vertel me WHATS haar naam, HOWD SHE je nummer DONT TRY TE PLAYIN ME Want ik weet VOORDATU kunt zelfs Say Anything Maar ik hoopte U WOULDNT Lie To Me, DONT Lie To Me YOU KNOW DAT Weve hier al eerder OH DONT betuttelen, DONT FEED ME LINES Verander Uw wegen, YEAH Make It Right