Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tata Young Songtekst: Sexy Naughty Bitchy Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tata Young - Sexy Naughty Bitchy Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sexy Naughty Bitchy Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tata Young! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tata Young en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sexy Naughty Bitchy Me .

Origineel

I pick all my skirts to be a little too sexy Just like all of my thoughts they always get a bit naughty When I'm out with my girls I always play a bit bitchy Can't change the way I am sexy naughty bitchy me I'm the kind of girl that girls don't like I'm the kind that boys fantasize I'm the kind that your momma and your daddy were afraid you'd turn out to be like I may seem unapproachable but that's only to the boys who don't have the Right a approach or ride that makes a girl like me wanna hop in and roll People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent I pick all my skirts to be a little too sexy Just like all of my thoughts they always get a bit naughty When I'm out with my girls I always play a bit bitchy Can't change the way I am sexy naughty bitchy me My mouth never takes a holiday I always shock with the things I say I was always the kid in school who turned up to each class bout an hour late and when it came to the guys I'd lay, I'd always pick the ones who wont figure out that I am clearly a rebel to the idea of monogamy People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent I pick all my skirts to be a little too sexy Just like all of my thoughts they always get a bit naughty When I'm out with my girls I always play a bit bitchy Can't change the way I am sexy naughty bitchy me Sexy sexy sexy... naughty naughty naughty ... bitchy bitchy bitchy...me Sexy sexy sexy... naughty naughty naughty ... bitchy bitchy bitchy...me People think it's intimidating when a girl is cool with her sexuality I'm a 180 to the stereotype girls like staying home and being innocent I pick all my skirts to be a little too sexy Just like all of my thoughts they always get a bit naughty When I'm out with my girls I always play a bit bitchy Can't change the way I am sexy naughty bitchy me I like all of my shorts to be a little too shortly Unlike all of my guys I like them tall with money I love all of my nights to end a little bit nasty Can't change the way I am sexy naughty bitchy me I pick my skirts to be sexy Just like my thoughts a bit naughty When I'm out with my girls ...bitchy Can't change I am Sexy naughty bitchy me

 

Vertaling

Ik pak al mijn rokken zijn om een beetje te sexy Net als al mijn gedachten die ze altijd een beetje ondeugend Als ik met mijn meisjes Ik speel altijd een beetje bitchy Kan niet veranderen de manier waarop ik ben sexy ondeugende bitchy mij Ik ben het soort meisje dat meisjes niet graag Ik ben het soort dat jongens fantaseren Ik ben het soort dat je moeder en je vader waren bang dat u zou blijken te zijn, zoals Ik mag lijken ongenaakbaar maar dat is alleen voor de jongens die niet over de Rechts een aanpak of een rit dat maakt een meisje als me wilt hop in rollen en Mensen denken dat het intimiderend wanneer een meisje is cool met haar seksualiteit Ik ben een 180 aan het stereotype meisjes net als thuis te blijven en worden onschuldige Ik pak al mijn rokken zijn om een beetje te sexy Net als al mijn gedachten die ze altijd een beetje ondeugend Als ik met mijn meisjes Ik speel altijd een beetje bitchy Kan niet veranderen de manier waarop ik ben sexy ondeugende bitchy mij Mijn mond neemt nooit een vakantie Ik heb altijd shock met de dingen die ik zeg Ik was altijd het kind op school die aan kwam zettenvoor elke klasse bout een uur te laat en toen kwam zij tot de jongens die ik had lag, Ik zou altijd voor de degenen die gewoon uitzoeken dat ik duidelijk een rebel om het idee van monogamie Mensen denken dat het intimiderend wanneer een meisje is cool met haar seksualiteit Ik ben een 180 aan het stereotype meisjes net als thuis te blijven en worden onschuldige Ik pak al mijn rokken zijn om een beetje te sexy Net als al mijn gedachten die ze altijd een beetje ondeugend Als ik met mijn meisjes Ik speel altijd een beetje bitchy Kan niet veranderen de manier waarop ik ben sexy ondeugende bitchy mij Sexy sexy sexy ... ondeugende stoute ondeugende ... bitchy bitchy bitchy ... me Sexy sexy sexy ... ondeugende stoute ondeugende ... bitchy bitchy bitchy ... me Mensen denken dat het intimiderend wanneer een meisje is cool met haar seksualiteit Ik ben een 180 aan het stereotype meisjes net als thuis te blijven en worden onschuldige Ik pak al mijn rokken zijn om een beetje te sexy Net als al mijn gedachten die ze altijd een beetje ondeugend Als ik met mijn meisjes Ik speel altijd een beetje bitchy Kan niet veranderen demanier waarop ik ben sexy ondeugende bitchy mij Ik hou van al mijn broek een beetje te kort In tegenstelling tot al mijn jongens Ik vind ze lang met geld Ik hou van al mijn nachten tot het einde een beetje nare Kan niet veranderen de manier waarop ik ben sexy ondeugende bitchy mij Ik pak mijn rokken om sexy te zijn Net als mijn gedachten een beetje ondeugend Als ik met mijn meisjes ... bitchy Kan niet veranderen, ik ben Sexy ondeugende bitchy mij