Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tathi kiss Songtekst: segunda opção (com mc romeu)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tathi kiss - segunda opção (com mc romeu) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van segunda opção (com mc romeu)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tathi kiss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tathi kiss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals segunda opção (com mc romeu) .

Origineel

Tathi kiss: romeu na escuta. Romeu: tathi kiss eu não tô podendo falar agora cara,. depois nois se fala. Tathi kiss: romeu atende, eu tô com saudades. Romeu: eu também tô mais daqui a pouco eu te chamo. Tathi kiss: ninguém merece sofrer, ninguém merece. chorar. Ninguém merece amar alguém que não te dá valor.. Tathi kiss: cansei de sempre ser segunda opção e. depois de te amar eu acordar sozinha. Eu sei que já tem dona o seu coração e é só ilusão. você ser meu um dia. Às vezes eu preciso só de um alô ouvir a tua voz me. deixa tão contente. Mas quando não me atende sou refém da dor sempre me. evitou. Quando ela está presente pra mim acabou não há outra. solução vou esquecer você. Se não vai me oferecer um pouco mais do que paixão. Tathi kiss: ninguém merece sofrer, ninguém merece. chorar,. Ninguém merece amar alguém que não te da valor.{2x}. Mc romeu: pra mim não é tão fácil ver você assim. sonhando com um amor que eu não posso te dar mas. depois do prazer eu tenho que partir, pois aquela que. eu amo está a me esperar também sinto saudades quando. eu não te vejo meu corpo necessita dessas emoções mas. para um bem maior tem que haver segredo se não vamos. ferir três corações, essa noite é nossa quero ter você. de novo nós dois na nossa cama curtindo um melodrama. som de sorriso maroto.. Tathi kiss: ninguém merece sofrer, ninguém merece. chorar,. Ninguém merece amar alguém que não te da valor.. Mc romeu: adoro estar com você nem penso em te deixar. só não me faça prometer o que eu não posso dar.. Tathi kiss: ninguém merece sofrer, ninguém merece. chorar,. Ninguém merece amar alguém que não te da valor.

 

Vertaling

Tathi kussen: Romeo luisteren. Ik kan nu niet praten, man. Later praten we. Tathi kus: Romeo neem op, ik mis je. Romeo: Ik mis jou ook, maar over een tijdje bel ik je. Tathi kus. Niemand verdient het om te lijden, niemand verdient het om te huilen. Niemand verdient het om van iemand te houden die je geen waarde geeft... Tathi kus: Ik ben het zat om altijd tweede keus te zijn en na van jou gehouden te hebben word ik alleen wakker. Ik weet dat je je hart al bezit en dat het gewoon een illusie is. Soms heb ik gewoon een hallo nodig. Jouw stem horen maakt me zo gelukkig. Maar als je niet antwoordt ben ik gegijzeld door de pijn die me altijd ontloopt. Als ze er voor me is, is het voorbij. Er is geen andere oplossing. Ik zal je vergeten. Als je me niet iets meer biedt dan passie. Tathi kus. Niemand verdient het om te lijden, niemand verdient het om te huilen. Niemand verdient het om van iemand te houden die jou niet waardeert. Mc romeo: voor mij is het niet zo makkelijk om je zo te zien. dromend van een liefde die ik je niet kan geven maar. na het plezier moet ik weg, want degene die. ik liefheb wacht op me ook ik mis wanneer. ik je niet zie mijn lichaam heeft deze emoties nodig maar. voor een groter goed moet er geheim zijn als we niet. drie harten zullen kwetsen, deze nacht is van ons ik wil je hebben. weer wij twee in ons bed genietend van een melodrama. geluid van ondeugende lach. Tathi kus. Niemand verdient het om te lijden, niemand verdient het om te huilen. Niemand verdient het om van iemand te houden die jou niet waardeert. Ik ben graag bij je en ik denk er zelfs niet aan om je te verlaten. Laat me gewoon niet beloven wat ik niet kan geven. Tathi kus: Niemand verdient het om te lijden, niemand verdient het om te huilen. Niemand verdient het om van iemand te houden die jou niet waardeert.