Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tatiana Manaois Songtekst: Beauty Sings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tatiana Manaois - Beauty Sings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beauty Sings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tatiana Manaois! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tatiana Manaois en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beauty Sings .

Origineel

Let's ride to the sunset I could be your best friend Love will take us by surprise and I'll watch you grow, you'll be beautiful We will spread our wings and we'll fly And if you let me explore you I will sing for you just before you sleep But in this case love your beauty sings and it goes ooh ohhh ooh oohhh oooh ooohh oh ohhh ohhh oh ohhh ohh ohhhh ohh ohh ohh oh oh ohhhh ohh oh oh This past week I've been losing sleep Cause I'm so used to holding your hand And but it feels like I've been getting lost And if I kept countin' it be a lot But everytime I find myself with you So just let me explore you I will sing for you Just before you sleep But in this case love your beauty sings to me Why can't we love someone we love? Isn't this my heart? And isn't the loneliness enough to tear us apart? And even if I change my ways Love won't let me stay Cause I've let you explore you Will you sing for me You don't need melodies Cause in this case love Your beauty sings and it goes...

 

Vertaling

Laten we rijden naar de zonsondergang Ik kan je beste vriend zijn Liefde zal ons verrassen en ik zal kijken naar je groeit, je zult mooi zijn We zullen onze vleugels spreiden en vliegen we En als je laat me je ontdekken Ik zal voor je zingen net voordat je slapen Maar in dit geval de liefde uw schoonheid zingt en het gaat ooh ohhh ooh oooh oohhh ooohh oh ohhh ohhh ohhh oh ohh ohhhh ohh ohh ohh oh oh ohhhh ohh oh oh Deze afgelopen week Ik heb slaap verliezen Want ik ben zo gewend aan uw hand En maar het voelt alsIk ben de weg kwijt En als ik bleef tellen het zijn een stuk Maar iedere keer dat ik mezelf te vinden met je Dus laat me je ontdekken Ik zal voor je zingen Net voordat je slaapt Maar in dit geval de liefde uw schoonheid zingt voor mij Waarom kunnen we niet houden van iemand die we liefhebben? Is dit niet mijn hart? En is niet de eenzaamheid genoeg om ons uit elkaar scheuren? En zelfs als ik mijn manieren te veranderen Liefde laat me niet blijven Want ik heb u laten u ontdekken Wil je voor me zingen Je hoeft niet melodieën nodig Want in dit geval de liefde Uw schoonheidzingt en het gaat ...