Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tay Dizm Ft Akon Songtekst: Dream Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tay Dizm Ft Akon - Dream Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dream Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tay Dizm Ft Akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tay Dizm Ft Akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dream Girl .

Origineel

(Akon) She just the type (type) that i been searching for all my life, your the type (type) that'll make a n**** feel so proud, your the type (type) that i'd rather make love then fight, your the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) Shes my dream girl, my one and only, shes my dream girl, love it when she come on me, shes my dream girl (okay), my love and my homie, shes my dream girl, its just me n you against the world. (Tay Dizm) Never seen another before i go to sleep, i get *makes?* to the love to see you and me, my lady, you don't have to force a fight, we can go hit the streets and enjoy da night, you my lover you my homie got to do you right, you so tight, girl i used to see you in my dream, my day is all about you n me, its guaranteed you gettin that lust from me, no Ecstasy, take you the Ecstasy, me n you spent the part that's never to be, new city new places, im gone, mama gonna be waitin for me to get home. She my dreammm girl, mama she quick and wise, she my dream girl, that's why i made up my shawty. (Akon) She just the type (type) that i been searching for all my life, your the type (type) that'll make a n**** feel so proud, your the type (type) that I'd rather make love then fight, your the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) Shes my dream girl, my one and only, shes my dream girl, love it when she come on me, shes my dream girl, my love and my homie, shes my dream girl, its just me n you against the world. (Tay Dizm) Ass poked out like Lisa Ray, tatted hips, thighs, waist, Gabrielle unions face, strapped with all poke refugees in a house on a hill in the West Indies, if you love me i could give you everything that you need, speed in the central lanes, wide open, she what im lookin fo, fo certain, there's no person that could take your place, im like a fat kid with cake moving face to face, part place when your here but anyways when your gone, hard to pick a queen when you race real long. She my dreammm girl, mama she quick and wise, she my dream girl, thats why i made up my shawty. (Akon) She just the type (type) that i been searching for all my life, your the type (type) that'll make a n**** feel so proud, your the type (type) that I'd rather make love then fight, your the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) Shes my dream girl, my one and only, shes my dream girl, love it when she come on me, shes my dream girl, my love and my homie, shes my dream girl, its just me n you against the world.

 

Vertaling

(Akon) Ze heeft net het type (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, je het type (type) dat zal maken van een **** voel me zo trots, je het type (type), dat ik liever de liefde bedrijven dan vechten , je het type (type), dat krijgt het poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Shes mijn droom meisje, mijn enige, shes mijn droom meisje, vind het leuk als ze komen op mij, shes mijn droom meisje (goed), mijn liefde en mijn homie, shes mijn droom meisje, its just me n je tegen de wereld . (Tay Dizm) Nooit gezien nog voordat ik ga slapen, ik * doet? * Om de liefde tot u en mij, mijn vrouw, hoef je niet tot een gevecht kracht is, kunnen we gaan raken de straten en geniet van da 's nachts, je mijn minnaar u mijn homie heb je goed te doen, je zo strak, meisje dat ik gebruikt om u te zien in mijn droom, mijn dag is alles over je me n, de gegarandeerde u gettin dat lust van mij, geen ecstasy, neemt u de ecstasy, me n besteed je het deel dat nog nooit te zijn, nieuwe stad nieuwe plaatsen, im gegaan, mama gonna be waitin voor mij naar huis te krijgen. Ze dreammm mijn meisje, mama ze snel en wijs, zemijn droom meisje, dat is waarom ik maakte mijn shawty. (Akon) Ze heeft net het type (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, je het type (type) dat zal maken van een **** voel me zo trots, je het type (type), dat ik liever de liefde bedrijven dan vechten , je het type (type), dat krijgt het poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Shes mijn droom meisje, mijn enige, shes mijn droom meisje, vind het leuk als ze komen op mij, shes mijn droom meisje, mijn liefde en mijn homie, shes mijn droom meisje, its just me n je tegen de wereld. (Tay Dizm) Ass stak uit als Lisa Ray, getatoeëerd heupen, dijen, taille, Gabrielle vakbonden gezicht, vastgebonden met alle poke vluchtelingen in een huis op een heuvel in West-Indië, als je me kon ik je alles geven wat je nodig hebt, snelheid in de liefde centrale rijstroken, wijd open, ze wat im lookin voor, zeker, er is geen persoon die kan je plaats, im nemen als een fat kid met gebak bewegend hoofd te bieden aan een deel plaats gezicht als je hier maar anyways als je weg, moeilijk op te pakken een koningin als je echte race lang. Ze mijn dreammm meisje,mama ze snel en wijs, ze mijn droom meisje, thats why i made up my shawty. (Akon) Ze heeft net het type (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, je het type (type) dat zal maken van een **** voel me zo trots, je het type (type), dat ik liever de liefde bedrijven dan vechten , je het type (type), dat krijgt het poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Shes mijn droom meisje, mijn enige, shes mijn droom meisje, vind het leuk als ze komen op mij, shes mijn droom meisje, mijn liefde en mijn homie, shes mijn droom meisje, its just me n je tegen de wereld.