Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tay Dizm Ft Akon Songtekst: Dreamgirl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tay Dizm Ft Akon - Dreamgirl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dreamgirl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tay Dizm Ft Akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tay Dizm Ft Akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dreamgirl .

Origineel

She's just the type (type) that I've been searching for all my life, the type (type) that'll make a nigga feel so proud the type (type) that I'd rather make love than fight the type (type) that gets it poppin' every single night (Chorus-Akon) She's my dreamgirl, my one and only, my dream girl, love it when she comes on me, my dreamgirl (okay), my love and my homie, she's my dreamgirl, it's just me and you against the world. (Tay Dizm) Never seen an other before I go to sleep, I get makes to the love to see you and me, my lady, you don't have to force a fight we can go hit the streets and enjoy the night, you're my lover you're my homie got to do you right, you so tight, girl I used to see you in my dream, my day is all about you and me, it's guarenteed you gettin that lust from me, no ecestacy, take you the ecestacy, me you spent the part that's never to be, new city new places, I'm gone, mama gonna be waitin for me to get home. She' my dream girl, mama she quick and wise, she's my dream girl, that's why i made up my shawty (Akon) She just the type (type) that i've been searching for all my life, the type (type) that'll make a nigga feel so proud, the type (type) that I'd rather make love than fight, the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) She's my dream girl, my one and only, my dream girl, love it when she comes on me, my dream girl, my love and my homie, She's my dream girl, its just me and you against the world. (Tay Dizm) Ass poked out like Lisa Ray, tatted hips, thighs, waist, gabrielle unions face, strapped with all poke refregees in a house on a hill in the West Indies, if you love me i could give you everything that you need, speed in the central lanes, wide open, she what im lookin fo, fo certain, theres no person that could take your place, I'm like a fat ?!?! moving face to face, part place when your here but aways when you're gone, hard to pick a queen when you race real long. She's my dream girl, mama she quick and wise, she's my dream girl, that's why I made up my shawty. (Akon) She's just the type (type) that I've been searching for all my life, the type (type) that'll make a n**** feel so proud, the type (type) that I'd rather make love than fight, the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) She's my dream girl, my one and only, my dream girl, love it when she comes on me, my dream girl, my love and my homie, she's my dream girl, it's just me n you against the world. (Tay Dizm) She's my dream girl, gonna make her my only She's my dream girl, I want you to put it on me She's my dream girl, wanna make her my baby I'm goin' crazy for you (for you) (Akon) She's just the type (type) that I've been searching for all my life, the type (type) that'll make a n**** feel so proud, the type (type) that I'd rather make love than fight, the type (type) that gets it poppin every single night. (Chorus-Akon) She's my dream girl, my one and only, my dream girl, love it when she comes on me, my dream girl, my love and my homie, she's my dream girl, it's just me n you against the world.

 

Vertaling

Ze is precies het soort (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, het type (type) dat een nigga maak voel me zo trots op het type (type) dat ik liever liefde te maken dan te vechten het type (type) dat wordt it poppin 'elke nacht (Chorus-Akon) Ze is mijn Dreamgirl, mijn enige, mijn droom meisje, vinden het heerlijk als ze komt op mij, mijn droommeisje (oke), mijn liefde en mijn homie, Ze is mijn Dreamgirl, het is alleen jij en ik tegen de wereld. (Tay Dizm) Nooit een andere partij voordat ik ga slapen, krijg ik maakt om de liefde om te zien jij en ik, mijn dame, hoef je niet uit voor een gevecht van kracht kunnen we de straat op en geniet van de nacht, je bent mijn geliefde jij bent mijn homie kreeg om goed te doen, jij zo strak, meisje dat ik gebruikt om u te zien in mijn droom, mijn dag is alles over jou en mij, is het gegarandeerd je gettin dat lust van mij, geen ecestacy, neem je de ecestacy, me dat je besteed het deel dat nog nooit te zijn, nieuwe stad nieuwe plaatsen , Ik ben gegaan, mama gaat wacht voor mij om naar huis te krijgen. Ze is mijn droom meisje, mama dat ze snel en wijs,Ze is mijn droom meisje, dat is waarom ik mijn Shawty (Akon) Ze heeft net het soort (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, het type (type) dat een nigga maak voel me zo trots, het type (type) dat ik liever liefde dan vechten te maken, het type (type) dat wordt it poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Ze is mijn droom meisje, mijn enige, mijn droom meisje, vinden het heerlijk als ze komt op mij, mijn droom meisje, mijn liefde en mijn homie, Ze is mijn droom meisje, het is gewoon jij en ik tegen de wereld. (Tay Dizm) Kont stak net als Lisa Ray, getatoeëerd heupen, dijen, taille, Gabrielle vakbonden gezicht, vastgebonden met alle poke refregees in een huis op een heuvel in West-Indië, als je van me houdt Ik kon je alles geven wat je nodig hebt, snelheid in de centrale lanen, wijd open, ze wat im lookin voor, voor bepaalde, geen persoon die je plaats kon nemen theres, Ik ben als een vet?!?! verplaatsen van aangezicht tot aangezicht, deel plaats wanneer je hier maar aways When You're Gone, moeilijk om een koningin te halen wanneer je race echte lange. Ze is mijn droom meisje, mama zesnel en wijs, ze is mijn droom meisje, dat is waarom ik uit mijn Shawty. (Akon) Ze is precies het soort (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, het type (type) dat zal maken van een **** voel me zo trots, het type (type) dat ik liever liefde dan vechten te maken, het type (type) dat wordt it poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Ze is mijn droom meisje, mijn enige, mijn droom meisje, vinden het heerlijk als ze komt op mij, mijn droom meisje, mijn liefde en mijn homie, Ze is mijn droom meisje, het is gewoon me n je tegen de wereld. (Tay Dizm) Ze is mijn droom meisje, maak je haar mijn enige Ze is mijn droom meisje, ik wil dat je het op mij Ze is mijn droom meisje, wil haar mijn baby te maken I'm goin 'crazy voor u (voor u) (Akon) Ze is precies het soort (type) dat ik op zoek geweest naar mijn hele leven, het type (type) dat zal maken van een **** voel me zo trots, het type (type) dat ik liever liefde dan vechten te maken, het type (type) dat wordt it poppin elke nacht. (Chorus-Akon) Ze is mijn droom meisje, mijn enige,mijn droom meisje, vinden het heerlijk als ze komt op mij, mijn droom meisje, mijn liefde en mijn homie, Ze is mijn droom meisje, het is gewoon me n je tegen de wereld.