Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tayler Swift Songtekst: Beautiful Eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tayler Swift - Beautiful Eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beautiful Eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tayler Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tayler Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beautiful Eyes .

Origineel

Your beautiful eyes Stare right into my eyes and sometimes I think of you late at night I don't know why i want to be somewhere where you are I want to be where... You're here, You're eyes are looking into mine So baby, make me fly My heart has never felt this way before I'm looking through your I'm looking through your eyes I wake up, I'm alive In only a little while, I cry Cause you're my lullaby So baby come hold me tight cause I-I I want to be everything you need I want to be where... You're here, You're eyes are looking into mine So baby, make me fly My heart has never felt this way before I'm looking through your I'm looking through your eyes Just as long as you're mine I'll be you're everything tonight Let me love you, kiss you Oh baby let me miss you Let me see your Dream about Dream about Dream about your eyes Eyes, Eyes...Beautiful eyes

 

Vertaling

Jouw mooie ogen Stare recht in mijn ogen en soms denk ik van u 's avonds laat Ik weet niet waarom Ik wil ergens waar je bent Ik wil zijn waar ... Je bent hier, U bent de ogen zijn op zoek naar mij Dus baby, maakt me vliegen Mijn hart is nog nooit gevoeld deze manier voor Ik ben op zoek via uw Ik ben op zoek door jouw ogen Ik wakker word, dat ik leef In slechts een poosje, ik huil Want jij bent mijn slaapliedje Dus baby komen om me heen te veroorzaken II Ik wil alles wat je nodig hebt Ik wil zijn waar ... Je bent hier, U bent de ogen zijn op zoek naar mij Dus baby, maakt me vliegen Mijn hart is nog nooit gevoeld deze manier voor Ik ben op zoek via uw Ik ben op zoek door jouw ogen Net zo lang als je bent van mij Ik zal je vanavond alles Laat ik hou van je, kus Oh baby Laat me je missen Laat me je Droom over Droom over Droom over je ogen Ogen, Ogen ... Mooie ogen