Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tayler Swift Songtekst: Forever And Always

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tayler Swift - Forever And Always ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Forever And Always? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tayler Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tayler Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Forever And Always .

Origineel

Once upon a time I believe it was a Tuesday When I caught your eye We caught onto something I hold onto the night You looked me in the eye And told me you loved me Were you just kidding? Cause it seems to me This thing is breaking down We almost never speak I don't feel welcome anymore Baby what happened Please tell me cause one second it was perfect Now you're halfway out the door And I stare, at the phone He still, hasn't called And then you feel so low you can't feel, nothing at all And you flashback to when he said Forever and always Oh, and it rains in your bedroom, everything is wrong It rains when you're here and it rains when you're gone Cause I was there when you said Forever and always Was I out of line? Did I say something way to honest? Made you run and hide like a scared little boy? I looked into your eyes, thought I knew you for a minute Now I'm not so sure So heres to everything Coming down to nothing Heres to silence That cuts me to the core Where is this going? Thought I knew for a minute but I don't anymore And I stare, at the phone He still, hasn't called And then you feel so low you can't feel, nothing at all And you flashback to when he said Forever and always Oh, and it rains in your bedroom, everything is wrong It rains when you're here and it rains when you're gone Cause I was there when you said Forever and always Didn't mean it baby? I don't think so Ohhhhh Back up, baby back up Did you forget everything? Back up, baby back up Did you forget everything? Cause it rains in your bedroom, everything is wrong It rains when you're here and it rains when you're gone Cause I was there when you said Forever and always Oh, I stare, at the phone He still, hasn't called And then you feel so low you can't feel, nothing at all And you flashback to when we said Forever and always And it rains in your bedroom, everything is wrong It rains when you're here and it rains when you're gone Cause I was there when you said Forever and always You didn't mean it baby You said forever and always Yeah

 

Vertaling

Once upon a time Ik geloof dat het een dinsdag Toen ik je aandacht getrokken We betrapt op iets Ik houd op de nacht Je keek me recht in de ogen En vertelde me dat je van me hield Was u maar een grapje? Want het lijkt mij Dit ding is van het breken We spreken vrijwel nooit Ik don 't voelt meer welkom Baby wat er gebeurd is Kunt u mij vertellen veroorzaken een seconde was het perfect Nu moet je 're half uit de deur En ik staar, naar de telefoon Hij is nog steeds, uur onbeperkt 't heet En dan voel je je zo laag kunt u 't voelen, helemaal niets En je flashback naar toen hij zei Forever en altijd Oh, en het regent in je slaapkamer, is alles verkeerd Het regent als je 'even opnieuw en het regent als je ' re gegaan Want ik was erbij toen je zei Forever en altijd Was ik van de lijn? Heb ik iets zeg manier om eerlijk? Made je rennen en verstoppen als een bang jongetje? Ik keek in je ogen, dacht dat ik wist dat je voor een minuut Nu heb ik 'm niet zo zeker van Dus om alles Heres Komende tot niets Heres zwijgen op te leggen Dat snijdt mij naar dekern Waar gaat dit? Dacht dat ik wist voor een minuut, maar ik meer don 't En ik staar, naar de telefoon Hij is nog steeds, uur onbeperkt 't heet En dan voel je je zo laag kunt u 't voelen, helemaal niets En je flashback naar toen hij zei Forever en altijd Oh, en het regent in je slaapkamer, is alles verkeerd Het regent als je 'even opnieuw en het regent als je ' re gegaan Want ik was erbij toen je zei Forever en altijd Heb 't meen het baby? Ik don 't denk het wel Ohhhhh Back-up, baby back-up Heb je alles vergeten? Back-up, baby back-up Heb je alles vergeten? Want het regent in je slaapkamer, is alles verkeerd Het regent als je 'even opnieuw en het regent als je ' re gegaan Want ik was erbij toen je zei Forever en altijd Oh, ik staar, naar de telefoon Hij is nog steeds, uur onbeperkt 't heet En dan voel je je zo laag kunt u 't voelen, helemaal niets En je flashback naar toen we zeiden Forever en altijd En het regent in je slaapkamer, is alles verkeerd Het regent als je 'even opnieuw en het regent als je ' reweg Want ik was erbij toen je zei Forever en altijd Je hebt 't niet verstaan baby Je zei dat voor eeuwig en altijd Ja