Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tayler Swift Songtekst: I'm Only Me When I'm With You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tayler Swift - I'm Only Me When I'm With You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I'm Only Me When I'm With You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tayler Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tayler Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I'm Only Me When I'm With You .

Origineel

Friday night beneath the stars, in a field behind your yard, you and I are paintin' pictures in the sky. And sometimes we don't say a thing just listen to the crickets sing Everything I need is right here by my side. And I know everything about you I don't wanna live without you. I'm only up when you're not down Don't wanna fly if you're still on the ground. It's like no matter what I do Well you drive me crazy half the time the other half I'm only trying To let you know that what I feel is true And I'm only me when I'm with you Just a small town boy and girl livin' in a crazy world Tryin' to figure out what is and isn't true And I don't try to hide my tears The secrets or my deepest fears Through it all nobody gets me like you do And you know everything about me You say you can't live without me I'm only up when you're not down Don't wanna fly if you're still on the ground. It's like no matter what I do Well you drive me crazy half the time the other half I'm only trying To let you know that what I feel is true And I'm only me when I'm with you When I'm with anybody else It's so hard to be myself Only you can tell That I'm only up when you're not down. Don't wanna fly if you're still on the ground. It's like no matter what I do. Well you drive me crazy half the time the other half I'm only trying To let you know that what I feel is true And I'm only me Who I wanna be Well, I'm only me when I'm with you With you Uh huh Yeah

 

Vertaling

Vrijdag nacht onder de sterren, in een veld achter uw tuin, jij en ik zijn paintin 'foto's in de lucht. En soms doen we niet zeggen dat een ding alleen maar luisteren naar de krekels zingen Alles wat ik nodig heb is hier aan mijn zijde. En ik weet alles over je Ik wil niet leven zonder jou. Ik ben alleen op als je niet naar beneden Wilt u niet te vliegen als je nog steeds op de grond. Het is net niet uit wat ik doe Nou, je maakt me gek helft van de tijd de andere helft ben ik pas proberen Om u te laten weten dat wat ik voel waar is En ik ben me alleen als ik met u Net een klein stadje jongen en meisje Livin 'in een gekke wereld Tryin 'om erachter te komen wat wel en wat niet waar En ik probeer niet om mijn tranen verbergen De geheimen of mijn diepste angsten Door dit alles krijgt niemand me als je En je weet alles over mij U zegt dat u niet kan leven zonder mij Ik ben alleen op als je niet naar beneden Wilt u niet te vliegen als je nog steeds op de grond. Het is net geen kwestie wat ik doe Nou, je maakt me gek helft van de tijd de andere helft ben ik pas proberen Om u te laten weten dat wat ik voel waar is En ik ben me alleen als ik met u Als ik met iemand anders Het is zo moeilijk om mezelf te zijn Alleen u kan vertellen Dat ik ben alleen op als je niet naar beneden. Wilt u niet te vliegen als je nog steeds op de grond. Het is net niet uit wat ik doe. Nou, je maakt me gek helft van de tijd de andere helft ben ik pas proberen Om u te laten weten dat wat ik voel waar is En ik ben alleen van mij Wie ik wil zijn Nou, ik ben mij alleen wanneer ik bij jou ben Met jou Uh huh Ja