Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tayler Swift Songtekst: Today Was A Fairytale

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tayler Swift - Today Was A Fairytale ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Today Was A Fairytale? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tayler Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tayler Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Today Was A Fairytale .

Origineel

Today was a fairytale You were the prince I used to be a damsel in distress You took me by the hand and you picked me up at six Today was a fairytale Today was a fairytale Today was a fairytale I wore a dress You wore a dark grey t-shirt You told me I was pretty when I looked like a mess Today was a fairytale Time slows down whenever you're around But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale Today was a fairytale You've got a smile that takes me to another planet Every move you make everything you say is right Today was a fairytale Today was a fairytale All that I can say is it's getting so much clearer Nothing made sense until the time I saw your face Today was a fairytale Time slows down whenever you're around Yeah yeah But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale Time slows down whenever you're around I can feel my heart It's beating in my chest Did you feel it? I can't put this down But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale

 

Vertaling

Vandaag was een sprookje Je was de prins Vroeger was ik een jonkvrouw in nood worden Je nam me bij de hand en je pakte me om zes Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Ik droeg een jurk Je droeg een donkergrijze t-shirt Je vertelde me dat ik was behoorlijk toen ik zag eruit als een puinhoop Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Maar kan je het gevoel dat dit magie in de lucht? Het moet zijn de manier waarop je kuste me Verliefd toen ik je daar zag staan Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Je hebt een glimlach die me meeneemt naar een andere planeet Elke beweging die je maakt alles wat je zegt is goed Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Alles wat ik kan zeggen is dat het krijgen van zo veel duidelijker Niets klopte totdat de tijd zag ik je gezicht Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Yeah yeah Maar kan je het gevoel dat dit magie in de lucht? Het moet zijn de manier waarop je kustemij Verliefd toen ik je daar zag staan Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Ik voel mijn hart Het is te verslaan in mijn borst Voelde je het? Ik kan het niet neerleggen van deze Maar kan je het gevoel dat dit magie in de lucht? Het moet zijn de manier waarop je kuste me Verliefd toen ik je daar zag staan Het moet zijn de weg Maar kan je het gevoel dat dit magie in de lucht? Het moet zijn de manier waarop je kuste me Verliefd toen ik je daar zag staan Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje Het moet zijn de weg Vandaag was een sprookje