Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tayler Swift Songtekst: You Belong To Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tayler Swift - You Belong To Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Belong To Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tayler Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tayler Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Belong To Me .

Origineel

You're on the phone with your girlfriend shes upset. Shes going off about something that you said 'Cuz she doesn't, get your humor like I do... I'm in the room It's a typical Tuesday night I'm listening to the kind of music she doesn't like and she'll never know your story like i do But she wears short skirts I wear T-shirts She's cheer captain And I'm on the bleachers Dreaming about the day when you wake up And find what you're looking for has been here the whole time If you could see that I'm the one who understands you been here all along so why can't you see, you You belong with me You belong with me Walkin' the streets with you and your worn-out jeans I can't help thinking this is how it ought to be Laughing on a park bench, thinking to myself Hey isn't this easy And you've got a smile that could light up this whole town I haven't seen it in a while since she brought you down You say you're fine I know you better then that Hey whatcha doing with a girl like that She wears high heels I wear sneakers Shes cheer captain and I'm on the bleachers Dreaming about the day when you wake up and find That what you're looking for has been here the whole time If you could see that I'm the one who understands you Been here all along so why can't you see You belong with me Standing by and waiting at your back door all this time how could you not know Baby.... You belong with me You belong with me Oh I remember you drivin' to my house in the middle of the night I'm the one who makes you laugh When you know you're about to cry And i know your favorite songs And you tell me about your dreams Think I know where you belong Think I know it's with me... Can't you see that I'm the one who understands you Been here all along So why can't you see You belong with me Standing by and waiting at your back door All this time How could you not know Baby you belong with me You belong with me You belong with me Have you ever thought just maybe you belong with me You belong with me...

 

Vertaling

Je bent op de telefoon met je vriendin shes overstuur. Shes door iets dat u zei 'Cuz ze niet, je humor te krijgen zoals ik dat doe ... Ik ben in de kamer Het is een typisch dinsdagavond Ik heb geluisterd naar het soort muziek die ze niet leuk en ze zullen het nooit weten je verhaal zoals ik dat doe Maar ze draagt korte rokken Ik draag T-shirts Ze juichen kapitein En ik zit op de tribune Dromen over de dag wanneer je wakker wordt En vinden wat u zoekt is hier al de hele tijd Als je kon zien dat ik degene die je begrijpt ben hier al zo lang en waarom kan je niet zien, je Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Walkin 'door de straten met u en uw versleten jeans Ik kan het niet helpen te denken dat dit is hoe het zou moeten zijn Lachend op een bankje zitten, en dacht bij mezelf He is dit niet eenvoudig En heb je een glimlach, die kunnen oplichten heel de stad Ik heb niet gezien in een tijdje geleden bracht ze je naar beneden Je zegt dat je goed bent Ik weet dat je beter dan dat Hey wat ben je met een meisje als haar Zedraagt hoge hakken Ik draag sneakers Shes cheer kapitein en Ik ben op de tribune Dromen over de dag als je wakker wordt en vindt Dat wat u zoekt is hier al de hele tijd Als je kon zien dat ik degene die je begrijpt ben Ik ben hier al zo lang en waarom kan je niet zien Jij hoort bij mij Permanent door en het wachten op uw achterdeur al die tijd hoe kon u niet weten Baby .... Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Oh Ik herinner me jou Drivin 'naar mijn huis in het midden van de nacht Ik ben degene die je aan het lachen maakt Als je weet dat je gaat huilen En ik weet dat uw favoriete nummers En je me vertellen over je dromen Denk dat ik weet waar je thuishoort Ik denk dat ik weet dat het met mij ... Kan je niet zien dat ik degene die je begrijpt ben Ik ben hier al Dus waarom kan je niet zien Jij hoort bij mij Permanent door en het wachten op uw achterdeur Al die tijd Hoe kon je niet weten Baby Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Jij hoort bij mij Heb je misschien ooit gedacht Jij hoort bijme Jij hoort bij mij ...