Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Jones Songtekst: Something

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Jones - Something ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Something? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Something .

Origineel

I don't wanna say i'm sorry Cause I know there's nothing wrong Don't be afraid there's no need to worry Cause my feelings for you are still strong Hold me in your arms And never let me go Hold me in your arms Cause I need you so I can see it in your eyes There is something Something you wanna tell me I see it in your eyes There is something That you hide from me Is there a reason why? There is something Something you wanna tell me I see it in your eyes There is something That you hide from me I don't wanna say I'm sorry Cuz I know there's nothing wrong Don't be afraid There's no need to worry Cuz my feelings for you are still strong Hold me in your arms Hold me in your arms And never let me go Hold me in your arms Cause I need you so I can see it in your eyes There is something Something you wanna tell me I see it in your eyes There is something That you hide from me Is there a reason why? There is something Something you wanna tell me I see it in your eyes There is something That you hide from me

 

Vertaling

Ik wil niet zeggen dat ik spijt Omdat ik weet dat er is niets mis Wees niet bang, er is geen zorgen te maken Omdat mijn gevoelens voor jou nog steeds sterk Hou me in je armen En laat me nooit gaan Hou me in je armen Omdat ik zo heb je Ik zie het in je ogen Er is iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen Er is iets Dat je voor mij te verbergen Is er een reden waarom? Er is iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen Er is iets Dat je verbergenvan mij Ik wil niet zeggen dat ik spijt Cuz Ik weet dat er is niets mis Wees niet bang Er is geen zorgen te maken Cuz mijn gevoelens voor jou nog steeds sterk Hou me in je armen Hou me in je armen En laat me nooit gaan Hou me in je armen Omdat ik zo heb je Ik zie het in je ogen Er is iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in je ogen Er is iets Dat je voor mij te verbergen Is er een reden waarom? Er is iets Iets wat je me wilt vertellen Ik zie het in jeogen Er is iets Dat je voor mij te verbergen