Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Launter Songtekst: You Belong With Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Launter - You Belong With Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Belong With Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Launter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Launter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Belong With Me .

Origineel

You're in the woods whit your vampire Edward Cullen He's always whining and complaining, he's so sullen Cause he doesn't get you're human Like I do I'm at the gym, it's typical Thuesday night the kind of weights he doesn't like And he'll never know your family Like I do But he sparkles, and I'm so hairy He's so sexy and I'm so scary Dreaming about day when you'll wake up and find that you hate vampires and love canines If you could see that I'm the wolf who understands you Been here all along so why can't you see ? You belong with me Hangin' out in Forks, while he's in Italy I can't help thinking this is how it ought to be Howling at the moon thinking to my self Hey, isn't Ed sleazy ? And you've got a beauty that could light up this whole town Haven't seen it since he brought those biters around You say you're fine, I know you better than that Hey, watcha doing with a sucker so wack ? He's so pale, I'm so tan He's kinda bitchy and I'm all man Dreaming about day when you'll wake up and find that you hate vampires and love canines If you could see that I'm the wolf who understands you Been here all along so why can't you see ? You belong with me If you could see that I'm the wolf who understands you Been here all along so why can't you see ? You belong with me If you could see that I'm the wolf who understands you I'm down on all fours, so why can't you see ? You belong with me If you could see that I'm the wolf who understands you Been here all along so why can't you see ? You belong with me If you could see that I'm the wolf who understands you Been here all along so why can't you see ? You belong with me

 

Vertaling

U bent in het bos whit je vampier Edward Cullen Hij is altijd gezeur en geklaag, hij is zo somber Oorzaak hij niet krijgt u een mens bent Zoals ik Ik ben op de sportschool, het is typisch dinsdag avond de aard van de gewichten die hij niet leuk En hij zal nooit weten uw familie Zoals ik Maar hij schittert, en ik ben zo behaard Hij is zo sexy en ik ben zo eng Dromen over dag als je wakker wordt en vinden dat u een hekel vampiers en liefde hoektanden Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Hier al de hele tijd, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij Hangin 'out in Forks, terwijl hij in Italië Ik kan het niet helpen te denken dit is hoe het zou moeten zijn Huilend naar de maan te denken om mijn zelfvertrouwen Hey, is niet Ed sleazy? En je hebt een schoonheid die zou kunnen oplichten dit hele stad Heb het niet gezien sinds hij bracht die biters rond Je zegt dat je mooi bent, ik weet dat je beter dan dat Hey, Watcha doet met een zuignap zo wack? Hij is zo bleek, ik ben zo bruin Hij is een beetje hatelijk en ik ben al man Dromen over dag als je wakkeren vinden dat u een hekel vampiers en liefde hoektanden Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Hier al de hele tijd, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Hier al de hele tijd, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Ik ben op handen en voeten, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Hier al de hele tijd, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij Als je kon zien dat ik de wolf die begrijpt u Hier al de hele tijd, dus waarom kan je niet zien? Je hoort bij mij