Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taylor swift Songtekst: beautiful eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taylor swift - beautiful eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beautiful eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taylor swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taylor swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beautiful eyes .

Origineel

Your beautiful eyes. Stare right into my eyes. And sometimes I think of you late at night. I don't know why. I wanna be somewhere. Where you are. I wanna be where. You're here. Your eyes are lookin' into mine. So baby make me fly. My heart has never felt this way before. I'm lookin' through your. I'm lookin' through your eyes. I wake up I'm alive. In only a little while. I'll cry. 'Cause you're my lullaby. So baby come hold me tight. 'Cause I. I wanna be everything you need. I wanna be where. You're here. Your eyes are lookin' into mine. So baby make me fly. My heart has never felt this way before. I'm lookin' through your. I'm lookin' through your eyes. Just as long as your mine. I'll be your everything tonight. let me love you, kiss you. Baby let me miss you. Let me see your. dream about. dream about. dream about your eyes. eyes. eyes. beautiful eyes

 

Vertaling

Je mooie ogen. Staren recht in mijn ogen. En soms denk ik 's avonds laat aan je. Ik weet niet waarom. Ik wil ergens zijn. Waar jij bent. Ik wil zijn waar. Je bent hier. Je ogen kijken in de mijne. Dus schat laat me vliegen. Mijn hart heeft zich nog nooit zo gevoeld. Ik kijk door je. Ik kijk door je ogen. Ik word wakker. Ik leef. In slechts een korte tijd. Ik zal huilen. 'Cause you're my lullaby. Dus baby kom hou me stevig vast. Want ik... ik wil alles zijn wat je nodig hebt. Ik wil zijn waar. Je bent hier. Je ogen kijken in de mijne. So baby make me fly. Mijn hart heeft zich nog nooit zo gevoeld. Ik kijk door je. Ik kijk door jouw ogen. Net zo lang als je de mijne. Ik zal je alles zijn vanavond. Laat me van je houden, je kussen. Schat, laat me je missen. Let me see your. dream about. dream about. dream about your eyes. eyes. eyes. beautiful eyes