Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taylor swift Songtekst: diary of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taylor swift - diary of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diary of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taylor swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taylor swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diary of me .

Origineel

I'm a laid back t-shirt, blue jean, mood ring. Kinda girl. Hey, yeah, what's a word on you?. Lay low, I'm a mission rebel, angel devil. Little left of the middle. Sometimes I get temperamental. Here I am, an open book. Turn the page, it's all the range. Get a look on the inside. What you get is what you see. Baby, you hold the key to the diary of me. I'm poetry, complicated, simply stated. Hey, yeah, baby, how about you?. I was born free. I'm a cell phone hippie, are you with me?. When I mess up, I don't get up. I just get down to you. Here I am, an open book. Turn the page, it's all the range. Get a look on the inside. What you get is what you see. Baby, you hold the key to the diary of me. It's raining on Sunday, there's nothing on TV. Yesterday was lonely, you're the only one who gets me. My mind is like an island drifting through the ocean. I can't stop thinking about you. I bet you're thinking of me too. But here I am, an open book. Turn the page, it's all the range. Get a look on the inside. What you get is what you see. Baby, you hold the key to the diary of me, yeah. Here I am, an open book. Turn the page, it's all the range. Get a look on the inside. What you get is what you see. Baby, you hold the key to the diary of me

 

Vertaling

Ik ben een relaxte t-shirt, blauwe jeans, stemmingsring. Soort meisje. Hey, yeah, wat is er met jou? Hou je gedeisd, ik ben een missie rebel, engel duivel. Beetje links van het midden. Soms ben ik temperamentvol. Hier ben ik, een open boek. Sla de bladzijde om, het is allemaal bereik. Krijg een kijkje aan de binnenkant. Wat je krijgt is wat je ziet. Schatje, jij hebt de sleutel tot het dagboek van mij. Ik ben poëzie, ingewikkeld, simpel gezegd. Hey, yeah, baby, hoe zit het met jou? Ik ben vrij geboren. Ik ben een mobiele telefoon hippie, doe je met me mee? Als ik het verknal, sta ik niet op. Ik kom gewoon naar je toe. Hier ben ik, een open boek. Sla de bladzijde om, het is allemaal bereik. Krijg een kijkje aan de binnenkant. Wat je krijgt is wat je ziet. Baby, je hebt de sleutel tot het dagboek van mij. Het regent op zondag, er is niets op TV. Gisteren was eenzaam, jij bent de enige die me begrijpt. Mijn geest is als een eiland dat door de oceaan drijft. Ik kan niet stoppen met aan jou te denken. Ik wed dat jij ook aan mij denkt. Maar hier ben ik, een open boek. Sla de bladzijde om, het is allemaal bereik. Neem een kijkje aan de binnenkant. Wat je krijgt is wat je ziet. Baby, je hebt de sleutel tot het dagboek van mij, ja. Hier ben ik, een open boek. Sla de bladzijde om, het is het hele bereik. Krijg een kijkje aan de binnenkant. Wat je krijgt is wat je ziet. Baby, jij hebt de sleutel tot het dagboek van mij