Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Swift Songtekst: Mean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Swift - Mean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mean .

Origineel

Artist: Taylor Swift Album: Speak Now Title: Mean You, with your words like knives And swords and weapons that you use against me You have knocked me off my feet again Got me feeling like a nothing You, with your voice like nails on a chalkboard Calling me out when I'm wounded You picking on the weaker man Well you can take me down with just one single blow but you don't know, what you don't know... Someday I'll be living in a big ol' city And all you're ever going to be is mean Someday I'll be big enough so you can't hit me And all you're ever going to be is mean Why you gotta be so mean? You, with your switching sides And your wildfire lies and your humiliation You have pointed out my flaws again As if I don't already see them I walk with my head down Trying to block you out 'cause I'll never impress you I just wanna feel okay again I bet you got pushed around Somebody made you cold But the cycle ends right now Cause you can't lead me down that road And you don't know, what you don't know... Someday I'll be living in a big ol' city And all you're ever going to be is mean Someday I'll be big enough so you can't hit me And all you're ever going to be is mean Why you gotta be so mean? And I can see you years from now in a bar Talking over a football game With that same big loud opinion But nobody's listening Washed up and ranting about the same old bitter things Drunk and grumbling on about how I can't sing But all you are is mean All you are is mean And a liar, and pathetic, and alone in life And mean, and mean, and mean, and mean But someday I'll be living in a big ol' city And all you're ever going to be is mean, yeah yeah Someday I'll be big enough so you can't hit me And all you're ever going to be is mean Why you gotta be so mean? Someday I'll be living in a big ol' city And all you're ever going to be is mean, yeah yeah Someday I'll be big enough so you can't hit me And all you're ever going to be is mean Why you gotta be so mean?

 

Vertaling

Artist: Taylor Swift Album: Nu Spreek Titel: Mean U, met uw woorden als messen En zwaarden en wapens die je gebruikt tegen mij Je hebt sloeg me mijn voeten weer Kreeg ik het gevoel als een niets U, met uw stem als nagels op een schoolbord Roepen me wanneer ik gewond Je plukken op de zwakkere man Nou kun je me met slechts een klap maar je weet het niet, wat je niet weet ... Op een dag zal ik leven in een grote ol 'city En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Op een dag zal ik groot genoeg, zodat je niet kunt me slaan En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Waarom u moet zo gemeen zijn? U, met uw schakelen kanten En uw wildvuur leugens en uw vernedering U heeft gewezen op mijn gebreken weer Alsof ik nog niet zien Ik loop met mijn hoofd naar beneden Proberen om je blok uit want ik zal je nooit onder de indruk Ik wil gewoon weer te voelen okay Ik wed dat je kreeg rond geduwd Iemand maakte je koud Maar de cyclus eindigt nu Want je kunt me niet leiden naar die weg En je hoeft nietweten, wat je niet weet ... Op een dag zal ik leven in een grote ol 'city En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Op een dag zal ik groot genoeg, zodat je niet kunt me slaan En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Waarom u moet zo gemeen zijn? En ik kan je jaren zien vanaf nu in een bar Praten over een voetbalwedstrijd Met die dezelfde grote luid mening Maar niemand luistert Gewassen en tieren over dezelfde oude bittere dingen Dronken en mopperen over hoe ik kan niet zingen Maar alles wat je bent is bedoel Alles wat je bent, is bedoel En een leugenaar, en zielig, en alleen in het leven En de gemiddelde, en de gemiddelde, en de gemiddelde, en de gemiddelde Maar op een dag zal ik moeten leven in een grote ol 'city En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen, yeah yeah Op een dag zal ik groot genoeg, zodat je niet kunt me slaan En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Waarom u moet zo gemeen zijn? Op een dag zal ik leven in een grote ol 'city En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen, yeah yeah Op een dag zal ik groot genoeg, zodat je niet kunt me slaan En alles wat je je ooit gaat worden is gemeen Waarom u moet zobedoel je?