Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Swift Songtekst: Shak It Off

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Swift - Shak It Off ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Shak It Off? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Shak It Off .

Origineel

I goota shake you off Cause the loving ain't the same And you keep on playing games Like you know I'm here to stay I gotta shake you off Just like the Calgon commercial I really gotta get up outta here And go somewhere I gotta shake you off Gotta make that move Find somebody who Appreciates all the love I give Boy I gotta shake you off Gotta do what's best for me Baby and that means I gotta Shake you off By the time you get this message It's gonna be too late So don't bother paging me Cause I'll be on my way See I grabbed all my diamonds and clothes Just ask your momma she knows You're gonna miss me baby Hate to say I told you so Well at first I didn't know But now it's clear to me You would cheat with all your freaks And lie compulsively So I packed up my Louis Vuitton Jumped in your ride and took off You'll never ever find a girl Who loves you more than me [chorus] I gotta shake you off Cause the loving ain't the same And you keep on playing games Like you know I'm here to stay I gotta shake you off Just like the Calgon commercial I really gotta get up outta here And go somewhere I gotta shake you off Gotta make that move Find somebody who Appreciates all the love I give Boy I gotta shake you off Gotta do what's best for me Baby and that means I gotta Shake you off [bridge] I gotta shake, shake, shake, shake, shake it Off... I found out about a gang Of your dirty little deeds With this one and that one By the pool, on the beach, in the streets Heard y'all was Hold up my phone's breakin' up I'ma hang up and call the machine right back I gotta get this off of my mind You wasn't worth my time I've leaving you behind Cause I need a real love in my life Save this recording because I'm never coming back home Baby I'm gone Don't cha know [chorus] I gotta shake you off Cause the loving ain't the same And you keep on playing games Like you know I'm here to stay I gotta shake you off Just like the Calgon commercial I really gotta get up outta here And go somewhere I gotta shake you off Gotta make that move Find somebody who Appreciated all the love I give Boy I gotta shake you off Gotta do what's best for me Baby and that means I gotta Shake you off

 

Vertaling

Ik goota schud je af Oorzaak van de liefdevolle is niet hetzelfde En je blijft het spelen van games Net als u weet dat ik ben hier om te blijven Ik moet schud je af Net als de Calgon commerciële Ik moet echt opstaan ​​outta here En ga ergens Ik moet schud je af Gotta maken dat bewegen Zoek iemand die Waardeert alle liefde die ik geef Boy Ik moet schud je af Moet doen wat het beste voor mij Baby en dat betekent dat ik moet Schud je af Tegen de tijd dat dit bericht krijg je Het zal te laat zijn Dus doe geen moeite pagingme Want ik zal op mijn manier Zie Ik pakte al mijn diamanten en kleren Vraag het maar aan je moeder ze weet Je gaat missen me baby Haat te zeggen dat ik zei het je toch Nou in het begin wist ik niet Maar nu is het me duidelijk Je zou bedriegen met al uw freaks En liegen dwangmatig Dus ik pakte mijn Louis Vuitton Sprong in uw rit en nam af Je zult nooit een meisje te vinden Wie houdt je meer dan mij [Chorus] Ik moet schud je af Oorzaak van de liefdevolle is niet hetzelfde En je blijft het spelen van games Zoals je weetIk ben hier om te blijven Ik moet schud je af Net als de Calgon commerciële Ik moet echt opstaan ​​outta here En ga ergens Ik moet schud je af Gotta maken dat bewegen Zoek iemand die Waardeert alle liefde die ik geef Boy Ik moet schud je af Moet doen wat het beste voor mij Baby en dat betekent dat ik moet Schud je af [Brug] Ik moet schudden, schudden, schudden, schudden, schudden Off ... Ik hoorde over een bende Van uw vuile kleine daden Met deze en dat één Bij het zwembad, op het strand, in destraten Gehoord y'all was Hold-up van mijn telefoon breken 'up Ik ben een hang op en bel de machine terug Ik moet dit uit mijn gedachten Je was mijn tijd niet waard Ik heb je achterlaat Omdat ik een echte liefde nodig in mijn leven Bewaar deze opname omdat Ik ga nooit meer terug naar huis Baby ik ben weg Zou je niet weten [Chorus] Ik moet schud je af Oorzaak van de liefdevolle is niet hetzelfde En je blijft het spelen van games Net als u weet dat ik ben hier om te blijven Ik moet schud je af Net als de Calgon commerciële Ik echtgotta get up outta here En ga ergens Ik moet schud je af Gotta maken dat bewegen Zoek iemand die Waardeerde alle liefde die ik geef Boy Ik moet schud je af Moet doen wat het beste voor mij Baby en dat betekent dat ik moet Schud je af