Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: taylor swift Songtekst: sparks fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: taylor swift - sparks fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sparks fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van taylor swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van taylor swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sparks fly .

Origineel

The way you move is like a fool on rainstorm. And I'm a house of cards. You're the kinda reckless that should send me running. But I kinda know that I won't get far. And you stood there in front of me just. Close enough to touch. Close enough to hope you couldn't see. What I was thinking of. Drop everything now. Meet me in the pouring rain. Kiss me on the sidewalk. Take away the pain. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. Get me with those green eyes, baby. As the lights go down. Give me something that'll hunt me when you're not around. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. My mind forgets to remind me. You're a bad idea. You touch me once and it's really something. You find I'm even better than you. Imagined I would be. I'm on my guard for the rest of the world. But with you I know it's no good. And I could wait patiently but I really wish you would. Drop everything now. Meet me in the pouring rain. Kiss me on the sidewalk. Take away the pain. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. Get me with those green eyes, baby. As the lights go down. Give me something that'll haunt me when you're not around. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. I run my fingers through your hair. And watch the lights go out. Just keep on keeping your eyes on me. It's just wrong enough to make you feel right. Lead me up the staircase. Won't you whisper soft and slow. I'm captivated by you baby. Like a firework show. Drop everything now. Meet me in the pouring rain. Kiss me on the sidewalk. Take away the pain. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. Get me with those green eyes, baby. As the lights go down. Give me something that'll haunt me when you're not around. 'Cause I see, sparks fly whenever you smile. Sparks fly, baby smile, sparks fly

 

Vertaling

De manier waarop je beweegt is als een idioot op een regenbui. En ik ben een kaartenhuis. Jij bent het soort roekeloze dat me zou moeten laten vluchten. Maar ik weet dat ik niet ver zal komen. En jij stond daar vlak voor me. Dichtbij genoeg om aan te raken. Dichtbij genoeg om te hopen dat je het niet kon zien. Waar ik aan dacht. Laat nu alles vallen. Ontmoet me in de stromende regen. Kus me op de stoep. Neem de pijn weg. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als je lacht. Pak me met die groene ogen, baby. Als de lichten doven. Geef me iets dat me zal opjagen als je er niet bent. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als jij lacht. Mijn geest vergeet me eraan te herinneren. Je bent een slecht idee. Je raakt me één keer aan en het is echt iets. Je vindt dat ik zelfs beter ben dan jij. Ik dacht dat ik dat zou zijn. Ik ben op mijn hoede voor de rest van de wereld. Maar bij jou weet ik dat het niet goed is. En ik zou geduldig kunnen wachten, maar ik zou echt willen dat jij dat deed. Laat alles nu vallen. Ontmoet me in de stromende regen. Kus me op de stoep. Neem de pijn weg. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als je lacht. Pak me met die groene ogen, baby. Als de lichten doven. Geef me iets dat me zal achtervolgen als je er niet bent. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als je lacht. Ik haal mijn vingers door je haar. En kijk hoe de lichten doven. Blijf gewoon je ogen op mij gericht houden. Het is net verkeerd genoeg om je goed te laten voelen. Leid me de trap op. Wil je niet fluisteren zacht en langzaam. Ik ben in de ban van je baby. Als een vuurwerkshow. Laat nu alles vallen. Ontmoet me in de stromende regen. Kus me op de stoep. Neem de pijn weg. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als je lacht. Pak me met die groene ogen, baby. Als de lichten doven. Geef me iets dat me zal achtervolgen als je er niet bent. Want ik zie dat de vonken eraf vliegen als je lacht. Vonken vliegen, baby glimlach, vonken vliegen