Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Swift Songtekst: Teardrops On My Guitar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Swift - Teardrops On My Guitar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Teardrops On My Guitar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Teardrops On My Guitar .

Origineel

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see That I want and I'm needing everything that we should be I'll bet she's beautiful, that girl he talks about And she's got everything that I have to live without Drew talks to me, I laugh 'cause It's just so funny That I can't even see anyone when he's with me He says he's so in love, he's finally got it right I wonder if he knows he's all I think about at night He's the reason for the teardrops on my guitar The only thing that keeps me wishing on a wishing star He's the song in the car I keep singing, don't know why I do Drew walks by me, can he tell that I can't breathe? And there he goes, so perfectly The kind of flawless I wish I could be She'd better hold him tight, give him all her love Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause He's the reason for the teardrops on my guitar The only thing that keeps me wishing on a wishing star He's the song in the car I keep singing, don't know why I do So I drive home alone, as I turn out the light I'll put his picture down and maybe Get some sleep tonight He's the reason for the teardrops on my guitar The Only one who's got enough of me to break my heart He's the song in the car I keep singing don't know why I do He's the time taken up but there's never enough And he's all that I need to fall into... Drew looks at me, I fake a smile so he won't see.

 

Vertaling

Drew kijkt naar mij, ik nep een glimlach zodat hij niet zien Dat ik wil en ik ben nodig alles wat we zouden moeten Ik durf te wedden dat ze mooi is, dat meisje dat hij praat over En ze heeft alles wat ik moet leven zonder Trok praat met me, ik lach want het is gewoon zo grappig Dat ik kan niet eens zien wie als hij met mij Hij zegt dat hij is zo verliefd, hij eindelijk het goed Ik vraag me af of hij weet dat hij is alles wat ik denk 's nachts Hij is de reden voor de tranen op mijn gitaar Het enige dat houdt me wensen op een ster willen Hij is het lied in de auto ik blijf zingen, weet niet waarom ik doe Trok wandelingen door mij, kan hij zeggen dat ik niet kan ademen? En daar gaat hij, zo perfect Het soort onberispelijke Ik wou dat ik kon worden Ze had beter vast te houden hem, geef hem al haar liefde Kijk in die mooie ogen en weet dat ze geluk veroorzaken Hij is de reden voor de tranen op mijn gitaar Het enige dat houdt me wensen op een ster willen Hij is het lied in de auto ik blijf zingen, weet niet waarom ik doe Dus ik alleen naar huis rijden, zoals ikhet licht uit Ik zal een foto van hem neer en misschien Get some sleep tonight Hij is de reden voor de tranen op mijn gitaar De enige die er genoeg van me om mijn hart te breken Hij is het lied in de auto ik blijf zingen weet niet waarom ik doe Hij heeft de tijd genomen, maar er is nooit genoeg En hij is alles wat ik nodig heb om te vallen in ... Drew kijkt naar mij, ik nep een glimlach zodat hij niet zien.