Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Swift Songtekst: Today Was Like A Fairy Tale

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Swift - Today Was Like A Fairy Tale ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Today Was Like A Fairy Tale? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Today Was Like A Fairy Tale .

Origineel

Today was a fairytale You were the prince I used to be a damsel in distress You took me by the hand and you picked me up at six Today was a fairytale Today was a fairytale Today was a fairytale I wore a dress You wore a dark gray t-shirt You told me I was pretty when I looked like a mess Today was a fairytale Time slows down whenever you're around But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale Today was a fairytale You've got a smile that takes me to another planet Every move you make everything you say is right Today was a fairytale Today was a fairytale All that I can say is now it's getting so much clearer Nothin' made sense 'til the time I saw your face Today was a fairytale Time slows down whenever you're around Yeah yeah But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale Time slows down whenever you're around I can feel my heart It's beating in my chest Did you feel it? I can't put this down But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way But can you feel this magic in the air? It must have been the way you kissed me Fell in love when I saw you standing there It must have been the way Today was a fairytale It must have been the way Today was a fairytale Oh oh yeah yeah oh Today was a fairytale

 

Vertaling

Vandaag was een sprookje Je was de prins Vroeger was ik een jonkvrouw in nood te zijn Je nam me bij de hand en je pikten me bij zes Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Ik droeg een jurk Je droeg een donker grijs t-shirt Je vertelde me dat ik was behoorlijk toen ik zag eruit als een puinhoop Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Maar kunt u zich deze magie in de lucht? Het moet de manier waarop je me kuste zijn geweest Fell in love toen ik zag je daar staan Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Je hebt een glimlach die me naar een andere planeet kreeg Elke beweging die je maakt alles wat je zegt juist is Vandaag was een sprookje Vandaag was een sprookje Alles wat ik kan zeggen is nu het wordt steeds zo veel duidelijker Nothin' zinvol 'til de tijd dat ik zag je gezicht Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Jaaa Jaaa Maar kunt u zich deze magie in de lucht? Het moet de manier waarop je me kuste zijn geweest Fell in love toen ik zag je daar staan Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Tijd vertraagt ??wanneer u in de buurt bent Ik kan mijn hart te voelen Het is te verslaan met mijn borst Voelde u het? Ik kan niet dit neer Maar kunt u zich deze magie in de lucht? Het moet de manier waarop je me kuste zijn geweest Fell in love toen ik zag je daar staan Het moet de weg zijn geweest Maar kunt u zich deze magie in de lucht? Het moet de manier waarop je me kuste zijn geweest Fell in love toen ik zag je daar staan Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Het moet de weg zijn geweest Vandaag was een sprookje Oh oh yeah yeah oh Vandaag was een sprookje