Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Taylor Swift Songtekst: You Belon Whit Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Taylor Swift - You Belon Whit Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Belon Whit Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Taylor Swift! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Taylor Swift en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Belon Whit Me .

Origineel

you Belong With Me Songtext: You're on the phone with your girlfriend she's upset she's going off about something that you said she doesn't get your humor like i do i'm in my room it's a typical tuesday night i'm listening to the kind of music she doesn't like she'll never know your story like i do but she wears short skirts i wear t-shirts she's cheer captain and i'm on the bleachers dreaming about the day when you wake up and find that what you're looking for has been here the whole time if you could see that i'm the one who understands you been here all along so why can't you see you belong with me you belong with me. walking the streets with you and your worn out jeans i can't help thinking this is how it ought to be laughing on a park bench thinking to myself hey, isn't this easy? and you've got a smile that could light up this whole town i haven't seen it in awhile since she brought you down you say you're fine i know you better than that hey whatchu doing with a girl like that she wears high heels i wear sneakers she's cheer captain i'm on the bleachers dreaming about the day when you wake up and find that what you're looking for has been here the whole time if you could see that i'm the one who understands you been here all along so why can't you see you belong with me standing by and waiting at your backdoor all this time how could you not know baby you belong with me you belong with me. instrumental oh, i remember you driving to my house in the middle of the night i'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry and i know your favorite songs and you tell me about your dreams think i know where you belong think i know it's with me can't you see that i'm the one who understands been here all along so why can't you see? you belong with me. have you ever thought just maybe you belong with me?

 

Vertaling

You Belong With Me Songtext: Je bent op de telefoon met je vriendin ze is overstuur ze gaat af over iets dat je zei ze niet je humeur te krijgen zoals ik doe Ik ben in mijn kamer het is een typisch dinsdag nacht Ik luister naar de soort muziek ze houdt niet ze zal nooit weten wat uw verhaal zoals ik doe maar ze draagt ​​korte rokken draag ik t-shirts zij's juichen kapitein en ik ben op de tribunes dromen over de dag als je wakker wordt en vind dat wat u zoekt is hier het geweesthele tijd als je kon zien dat ik degene ben wie u begrijpt hier allen geweest dus waarom kan je niet zie je hoort bij mij je hoort bij mij. wandelen door de straten met u en uw versleten jeans ik kan het niet helpen te denken dit is hoe het zou moeten zijn lachen op een bankje denken aan mezelf hey, is niet zo gemakkelijk? en je hebt een glimlach die kunnen oplichten dit hele stad Ik heb het niet gezien in een tijdje omdat ze je neergehaald je zegt dat je boete ik weet dat je beter dan dat hewhatchu doen met een meisje zoals dat ze draagt ​​hoge hakken ik draag sneakers zij's juichen kapitein Ik ben op de tribunes dromen over de dag als je wakker wordt en vind dat wat u zoekt heeft hier de hele tijd geweest als je kon zien dat ik degene ben wie u begrijpt hier allen geweest dus waarom kan je niet zie je hoort bij mij staan ​​door en wachten aan je achterdeur al die tijd hoe kon je niet weten baby je hoort bij mij je hoort bij mij. instrumentaal oh, ionthouden je rijdt naar mijn huis in het midden van de nacht Ik ben degene die maakt je aan het lachen als je weet dat je op het punt om te huilen en ik weet dat je favoriete nummers en je me vertellen over je dromen denk dat ik weet waar je thuishoort denk dat ik weet dat het bij mij kan je niet zien dat ik degene ben die begrijpt hier allen geweest dus waarom kan je niet zien? je hoort bij mij. heb je ooit gedacht heel misschien je hoort bij mij?