Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tche garotos Songtekst: anjo meu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tche garotos - anjo meu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anjo meu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tche garotos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tche garotos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anjo meu .

Origineel

Anjo meu. Será pra sempre. Eu sempre vou estar aqui. Pode acreditar. Anjo meu. Eu sempre quis. Viver um grande amor assim. Te amo demais. A luz que ilumina o meu caminho é você. O sol que aquece meu corpo é você. E o maior presente que a vida me deu.... É você!. Anjo meu. Entendeu. Que os meus passos vão seguindo seus. Anjo meu. Entendeu. Que você é tudo que eu pedi.... Pra Deus. Anjo meu. Até o fim. De mãos dadas com você. Eu quero ficar. E quando Deus. Me levar daqui. O teu olhar, o teu sorriso. Vão me acompanhar. E aonde estiver, vou olhar pra você. E se eu puder, vou cuidar de você. E quando sonhar, eu vou aparecer.... Pra te agradecer. Anjo Meu. Entendeu. Que os meus passos vão seguindo os seus. Anjo meu. Entendeu. Que você é tudo que eu pedi.... pra Deus.

 

Vertaling

Engel van mij. Het zal voor altijd zijn. Ik zal altijd hier zijn. Je kunt het geloven. Engel van mij. Ik heb altijd al gewild. Om een grote liefde als deze te beleven. Ik hou te veel van je. Het licht dat mijn pad verlicht ben jij. De zon die mijn lichaam verwarmt ben jij. En het grootste geschenk dat het leven me heeft gegeven... ben jij. Engel van mij. Je begrijpt het. Dat mijn stappen de jouwe zullen volgen. Engel van mij. Je begrijpt het. Dat je alles bent wat ik vroeg .... Op God. Angel mine. Tot het einde. Hand in hand met jou. Ik wil blijven. En als God. Neemt me mee. Je blik, je glimlach. Zal me vergezellen. En waar ik ook ben, ik zal naar je kijken. En als ik kan, zal ik voor je zorgen. En als ik droom, zal ik verschijnen .... Om je te bedanken. Engel van mij. Je begrijpt het. Dat mijn stappen de jouwe zullen volgen. Anjo meu. Je begrijpt het. Dat je alles bent waar ik God om vroeg.