Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tche garotos Songtekst: hoje eu quero é ser feliz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tche garotos - hoje eu quero é ser feliz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hoje eu quero é ser feliz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tche garotos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tche garotos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hoje eu quero é ser feliz .

Origineel

Oh mãe agora eu quero é ser feliz. Mãe, hoje eu tô indo pra festa. Mãe, eu não tenho hora pra voltar. Mãe, tudo o que eu tinha pra fazer eu já fiz. Mãe agora eu quero é ser feliz. Tche Garotos vai ta lá. E todo mundo vai pra lá. Tchê Garotos vai tocar. E eu também tenho que ir pra lá. Mãe, a galera tá me esperando. Mãe, hoje só vai ter curtição. Mãe a balada vai tá bombando. Mãe, hoje eu tiro o pé do chão. Tchê Garotos vai ta la. E todo mundo vai pra lá. Tchê Garotos vai tocar. E eu também tenho que ir pra lá

 

Vertaling

Oh mam, nu wil ik gelukkig zijn. Mam, ik ga naar het feest vandaag. Mam, ik heb geen tijd om terug te komen. Mam, alles wat ik moest doen, heb ik al gedaan. Mam, nu wil ik gewoon gelukkig zijn. Tche Garotos zal er zijn. En iedereen gaat er heen. Tchê Garotos gaat spelen. En ik moet er ook heen. Mam, de mensen wachten op me. Mam, het wordt alleen maar leuk vanavond. Mam, het feest gaat geweldig worden. Mam, vandaag ga ik van de vloer af. Tchê Garotos zal er zijn. En iedereen gaat er heen. Tchê Garotos gaat spelen. En ik moet er ook heen